♥ I was here

 Idag är jag en trött människa. Igår så var jag ute och red och idag så blev det en promenad på morgonen i denna blåst. Herregud vad det blåste och kallt blev det också. Det påminde mig om att åka och köpa en ny varmare jacka. Stadium hade 25% rea t.o.m tisdag så blir nog en tripp dit och se om man hittar någon. :)
 
Fantastisk låt och video!
 

♥ Gunry Jultvålar

Måste ta en tripp till dollarstore nu i veckan och köpa lite tvålar. Märket Gunry har kommit med 4st jultvålar som jag har hört luktar fantastiskt gott så jag känner att jag måste åka och köpa dom. Jag älskar tvålar som doftar gott! Försökt hitta dom här på Ica men utan resultat..
 
 
 

♥ Nykterhetskontroll

Ja då har man haft sin allra första nykterhetskontroll då! Tur jag var nykter då ;) I förmiddags så åkte jag och red en liten sväng efter att jag släppt av barnen på dagis och nu blir det att hämta Max strax för att sedan äta lunch. Så hungrig är jag! Lite småruggigt ute så har fått värsta frossan i kroppen även fast jag duschat. Det blir nog till att krypa ner i filten i soffan till tv efter maten.
 
Jag är så öm i benen och kommer säkert få ett fett blåmärke på ena benet då jag råka snubbla till i hagen som fryst till och blivit ojämn och föll. Skrapade t.o.m. upp lite på det andra benet under knät så halleluja till mig!
 
 
 

♥ Film kväll

Hoppas ni har en mysig kväll! Det har iaf vi! Ätit lite mat och kollat på Camilla läckberg ljusets drottning. Bara älskar dess filmer! Så nu blir det att titta på en gammal klassiker ensam hemma! Lite jul feeling.



♥ Klänningen

Nu har jag hämtat ut klänningen och den var såå fin! Riktigt glad att jag köpte den!



♥ Dofter

Nu har jag fått upp 2st av 4 apelsiner med nejlikor här i hemmet och jag kan säga med goda ord att det doftar såå gott!



♥ Julstjärna

Åh idag kommer min fina klänning som jag beställde förut! Spännande! Idag händer inte så mycket. Tänkte hänga upp julstjärnorna på övervåningen iaf, sen blir det att hämta ut klänningen och köpa lite apelsiner och nejlikor. Den doften är underbar! Längtar tills julstjärna blommorna kommer ut i butikerna så man kan köpa för jag bara älskar dom!
 
 

♥ På avstånd

Tror jag mig känna dig.
 
På avstånd tror jag mig förstå.
 
Men din kyla är skrämmande.
Din tystnad bedövande.
 
Är du rädd?
Är du arg?
Är du kär?
 
 
Mardrömmen skulle vara att du inte är någonting. Än värre, att jag inte är någonting. För dig.
 
Tanken jagar mig; ”Hur når jag dig?”
 
Smärtan i mig begriper jag inte.
 
Är du så stark? Är du så kall? Är du upptagen?
 
På avstånd undrar jag; ”Hur får jag dig?”
 
Du förstår,
 
Jag tror att du har fel om mig. Jag tror att om du bara gav mig en chans att få förklara så skulle du bli förvånad. Jag tror att du behöver våga lita på mig. En kort sekund. Jag tror att du behöver våga stänga av vad du tror är förnuft. En kort sekund. Du kan inte förlora. För djupt inom dig känner du redan mig.
 
Men samtidigt, mardrömmen är att jag för dig är ingenting.
 
Så jag står på mina knän och ber, låt min mardröm bli verklig. Snälla, låt mig få veta. Låt mig få vakna.
 
Din tystnad tär. Ingen kan vara så kall. DU är inte så kall.
 
Och om min mardröm inte är verklig.
 
Snälla, var inte så tyst.

Tid är allt vi har. Men du måste våga ta ett steg. En mening räcker.

Men samtidigt, mardrömmen är att jag för dig är ingenting.

 

På avstånd är jag rädd. Rädd att du slutat tacka livet för att jag finns.

 skriven av Daniel Mendoza
 
 
 
 
 
 

♥ Max rum

Idag så har jag och Robert fortsatt att jobba lite i Max blivande rum. Robert fortsatte att dra igenom lite el och jag började isolera klart innerväggarna för att hålla ljudet borta. Tänkte bli klar med rummet till jul så han får sitt allra egna rum istället för att dela med oss!



♥ Trötter

Idag har det tyvärr inte blivit något bloggande. Idag så har man städat för fullt på förmiddagen och sen så åkte vi in lite senare på eftermiddagen till stan för att titta på julbelysningen. Så det var mysigt! Killen är inne i stan med 3 polare just nu för de skulle kolla på någon releaseskoter film på bio kl 21 som sen hamnade på Starbucks. Så här sitter jag nu själv i mörkret och börjar bli lite trött.
 
 

♥ Hemma med mami

Idag så blev Max hemma från dagis då han hade lite feber. Var på hälsokontroll och fick spruta med på bvc så det blev en liten biverkning efter sprutan. 

Nu så blir det lite plockning då det är det enda man gör känns det som:p

 
Rastar hunden lite!


♥ Strawberries & Champagne

Jag har hittat en mist ifrån Victoria Secret med doft av Strawberries & Champagne! Denna har jag precis beställt hem för den doftar så gudomligt gott! Det är också en utav Victorias Secrets storsäljare
 
 

♥ Ord ur mitt hjärta

En dikt som jag spontan skrev i det fria för några år sedan.
 
lyssna, hjärtslag, andetag, ögonlock, känslor
 
lyssna
till sången här i mitt hjärta
som kommer djupt inifrån
du gör så dina hjärtslag blir till min musik
 
du gör så mitt hjärta kan slå
eller du kanske gör så mina andetag bildar min värld
du kunde lika gärna vara milår ifrån mig
 
men det är du inte
du är mitt liv
du är min framtid
ditt namn är
fastklottrad under mina ögonlock och mitt hjärta
viker pappershjärtan av
mina känslor
och jag saknar
och jag älskar
       Dig
 
musik, pussel, ord, älska, hand, vingar
jag lyssnar på musik
och lägger pussel av mina ord
Ditt leende och dina ögon
visas så fort mina ögon släcks
 
Lyssna
du håller mig i ballans
med dina vingar du bär
 
            jag vill
 
känna din famn i min
luta min hand mot din kind
känna dina lätta andetag
rista in jag älskar dig under dina ögonlock
 
ögonblick, viska, öra, älska,
du är mitt ögonblick
          och
jag viskar i ditt öra
 
Jag älskar dig

 

 

♥ himlabadet

Idag så blev det en spontan tripp till himlabadet! Vi bestämde det inom 5min så bara att packa väskan och hämta Fanny på dagiset! Vi kom hem för ca 1tim sen och Max tvärslocknade så det är bara Fannys tur att somna. Trodde hon med skulle somna fort efter all lek på badet men icke. Men hon somnar nog snart hon med!

Snart så blir det att titta på Arga Snickars och sen mitt favvo program Greys Anatomy:)



♥ Snö

Vilken mysig morgon det blev när man klev upp och tittade ut. Det hade nämligen fallit en tunt lager snö som låg så fint på marken. Fanny blev iaf lycklig utav det lilla som kommit. " Snö, roligt, roligt" med ett leende på läpparna, lillgumman!
 
Glömt berätta hur det gick hos tandläkaren med Fanny. Först vågade hon inte gå in och blev ledsen undrade väl vad som skulle ske, så jag fick bära in henne. Sen satt hon i mitt knä så snällt och gjorde som dom sa och hon var så duktig. 20 tänder hade hon fått. Dock så har hon fått ett liten napphål mellan tänderna så det är ingen napp på dagarna som redan har varit så, putade utåt lite. Så det blir bara napp på nätterna. Tänderna är ju fortfarande mjuka så då kommer dom komma tillbaka till sin rätta plats och sen kommer hon ju tappa mjölktänderna. Det är mer mot när dom blir 5år och uppåt det kan bli svårt att få bort "hålet" då tänderna blir mer hårda.:) Så de senaste veckorna så är jag väl dum i hennes ögon som inte ger henne nappen när hon tjuter efter den:P lillhjärtat.
 

♥ Jag ville säga till dig

Den här mannen kan verkligen skriva texter som berör!

 

Jag ville säga till dig min vän:

Den säger att den älskar dig, men aldrig tillräckligt för att vara dig trogen. Den säger att den har respekt för dig, men aldrig tillräckligt för att vara dig ärlig. Den säger att den alltid kommer att lyssna och försöka förstå, men den kan inte acceptera eller tolerera de misstag som du gör. Den säger att den står för sitt ord, men den kan inte stå för sina handlingar. Den säger att den inte är perfekt, en ursäkt för att få dig att stå kvar. Den säger att den aldrig slagit dig, för en förövare ser inte själsliga sår. Den säger att det som är mitt är också ditt, men den dagen det blåser som mest kommer orden att vara som löv. Den säger att den trivs med livet den har, och tar för givet att du känner likadant. Den försvarar sig med att du också gör fel, men den kan aldrig se alla rätt som du gör. Den hittar inga dåliga sidor hos sig själv, men letar med glädje efter några hos dig. Den säger att du kan lita på den, men den enda gången den behövde förlåta dig vände den ryggen och gick.

I tystnaden gråter du och blöder, du spottar och svär. För du försöker med allt du förmår att vara någon som du inte är. Sömnlösheten har vunnit, du kvävs och vill skrika ut. Du vill bli sedd, du vill bli hörd, du vill bli älskad och du vill bli förstådd. Så om natten, när du i din ensamhet står, bestämmer du dig än en gång för att fortsätta en kamp du ännu inte förstår. För att inte offra det enda du egentligen inte har.

Men du glömmer, min vän, att i striden mot osynliga fiender, i strävan att försöka besvara frågor utan svar, har du redan offrat dig själv. Du ser dig om efter någon att söka stöd hos men snart finns inte ens din skugga kvar. Det du kallade kärlek är numera en djuplös smärta utan hopp. En vuxen människas lek du för varje dag förstår mindre av. Ett fängelse där varken dörrar, vakter eller murar hindrar dig från att gå.

Så säg mig, vad håller dig kvar? Så säg mig, hur många fler tårar tänker du dölja för de få som finns hos dig var dag? Så säg mig, hur många fler bränder – bränder som du aldrig antänt – tänker du släcka för att någon annan ska kunna må bra?”

Jag ville säga så mycket till dig, men i dina ögon förstod jag att dina öron var stängda. Så jag skrev allt ovan och hoppas nu att mina enkla ord når.

Min vän, du är vacker som få. Du är stark som få. Den lilla låga, den som en gång hjälpte dig upp, brinner än och den kommer få dig att hitta din väg ut. En sekund kommer bli en minut, en minut en timme, en timme en dag, en dag en vecka … Du kanske aldrig finner kärleken från någon annan. Inte den du som ung drömde om. Men du kommer en dag finna kärleken från dig själv. Och barnet inom dig kommer då att le, att skratta och att våga drömma än en gång.

 

Skriven av Daniel Mendoza

♥ Glöggmugg

Hittat så söta glögg muggar på hemtex hemsida som jag bara måste köpa! Vem vill inte äga dessa sötingar? Så det får bli en tripp dit i helgen och införskaffa mig dessa.
 

♥ Stora Fanny

Nu har jag varit och köpt lite inbjudningskort till Fanny som fyller 3år den 20 dec så det blir lite kalas veckan innan. Tiden går så fort så snart tar hon väl studenten med! Idag så ska Fanny på sin allra första tandläkartid halv 3 så vi får se hur det går!
 
Min stora tjej  ♥
 

♥ Vacker klänning

Åh jag är så himla lycklig just nu! Precis köpt denna vackra Rockabilly klänning så längtar tills den kommer hem till min brevlåda!
 
 

♥ Saffranslängd med vit choklad

Åh hittade ett jätte gott recept på saffranslängd som verkar vara helt gudomligt god! Detta måste bakas!
 
 
2 längder:
200gr smör
5dl mjölk
50gr jäst
2 kuvert saffran
1/2 tsk salt
2 dl socker
13dl vetemjöl
 
Fyllning:
75gr smör eller margarin
200gr vit choklad
1/2 dl socker
1 ägg eller pärlsocker till garnering
 
  • Smält smöret i en kastrull och häll i mjölken. Värm blandningen till fingervarmt, ca 37°C.
  • Smula ner jästen i en degbunke. Häll över mjölk- och smörblandningen. Blanda ner saffran med salt och socker.
  • Rör ner mjölet lite i taget tills du har en smidig deg.
  • Låt degen jäsa övertäckt i ca 30 minuter.
  • Sätt ugnen på 175°C. Kavla ut halva degen på mjölad arbetsbänk till en platta, ca 30x40 cm.
  • Bre ut hälften av matfettet ovanpå och strö över hälften av den vita chokladen (hackad) och hälften av sockret. Vik samman degen två gånger till en längd.
  • Gör likadant med den andra halvan av degen. Lägg längderna på bakpappersklädda plåtar och låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter.
  • Pensla längderna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker.
  • Grädda i mitten av ugnen i 25-30 minuter.
 
 

♥ Påbörjan av det vackra

Jag kunde inte hålla mig. Har faktiskt börjat julpynta litegrann. Kände att jag ville njuta lite! Egentligen vill man ha snöfall medans man pyntar men det blev inte så denna gång eftersom den är seg på att komma. Jag älskar verkligen julen och precis innan jul då man kan plocka fram allt det vackra och verkligen göra det mysigt! Det finns inget bättre!
 
 
 
 

♥ Jag saknar dig, Saknar dig!

Jag brukar titta på så mycket bättre och någon jag verkligen har fått upp ögonen för är Ken Ring! Han är verkligen grymt bra sångare och vilka texter han sjunger. Det är ofta jag får svälja djupt och hålla emot för att inte börja  gråta! Någon låt jag inte kunde hålla emot var hans senaste titiyo låt Hon Sjunger!  Han själv har väldigt många starka texter och jag älskar hans låt Själen av en vän!
 

♥ Tiden far iväg

Ligger och tittar lite halft på tv med en liten godispåse som va så längesen! Så gott. Då var det helg igen och veckorna går verkligen fort! Redan mitten på november och snart är det väl jul också! Vart far tiden iväg någonstans. Snart så fyller min lilltjej hela 3år med!! Min stora prinsessa.
 
Ser på min besökstatistik att jag har några följare. Vore så kul att veta vilka ni är så släng in en liten kommentar vetja, vore kul att veta vilka ni är :)
 
 

♥ När mörkret faller

Hösten, framförallt november, en mörk tid som kräver lite extra
belysning hemma, inte minst för att höja mysfaktorn.
Belysning skapar inte bara ljus, utan skänker även värme i höst-
rusket. Jag älskar verkligen när det blir mörkt fortare ute just för då kan man tända massa ljus som verkligen får sitt fokus som annars inte direkt syns. Att inte tala om vad vackert det ser ut utifrån. Det känns så välkomnande..
 
 
 
 

♥ Ljuslykta

Hittade förut ett par jättevackra ljuslyktor här på andra sidan i en affär och älskade verkligen dom men hade inte pengar till det just då och nu såg jag att dom var borta. Dom byter ju ut lyktor lite då och då och hoppas verkligen dom finns kvar. Jag skulle vilja ha båda två. Måste ta och fråga nästa gång jag åker dit!
 
Idag blir det en lugn dag. Ska hämta lille Max halv 12 från dagis och sen blir det lite lunch för min del efter att jag lagt Max för sin sömn.
 
 
 
 
 
 

♥ Read all about It

Jag måste bara dela med mig av en video. En grupp dansare som är helt fantastiska. Jag har aldrig sett en sån vacker dans med en sån stark handling som denna. Den är så känslosam och jag måste faktiskt erkänna att jag började gråta till denna och det har aldrig hänt i hela mitt liv att jag börjat gråta av en dans. Vilken talang!
 
  ♥
 

♥ Tears of an angel

Precis druckit en kopp varm choklad då jag konstigt nog fryser så mycket. Men det beror säkert på att jag är så fruktansvärt trött. Har säkert brist på något då jag är toktrött varje dag hela dagarna. Skulle lätt kunna gå och lägga mig. Ikväll blir det iaf träning, ett pass som kallas Getfit och det är riktigt kul! Tufft men kul!
 

Beautiful

♥ Greys Anatomy

Nix killen gillade då inte alls överkastet så det blir inget köp. Se om man hittar något annat som båda gillar om man nu kommer skaffa sig ett. Killen är och köper lite hämtmat och så blir det att kolla på Arga snickarn och mitt favvo program Greys Anatomy!
 
 
 

♥ Finaste jag sett

Jag har precis hittat det absolut finaste sängöverkasst jag nånsin sett och jag måste bara beställa det, eller jag vill det men måste såklart visa killen den och hoppas på att han går med på det. Kuddarna är också otroligt söta och det är precis såhär många kuddar jag vill ha på sängen!
 
 
 

♥ Fjärilar

Hittat jättesöta kuddar som jag skulle vilja ha i Fannys rum! Det blir lite inhandling av sånt här smått i taget då vi håller på att bygga klart Max rum. Nu ska det dras el och sen upp med gipsskivor och då blir det som ett rum! Vi tänkte bli klar och ge Max ett eget rum som en extra julklapp!
 
Visst är kuddarna alldeles bedårande söta!!  ♥
 
 
 

♥ Vackraste

Åh jag har köpt världens vackraste julklänning åt min lilla Fanny och hon kommer bli så fin i denna! Hitta något rött som hon kan ha i håret med tillsammans med denna  ♥
 
 

♥ BVC

Precis ätit lite frukost och ska strax ta och börja städa lite. Det blir att hämta Max från dagiset vid kvart över 10 idag ist för halv 12 för blir en tripp till bvc för hälsokontroll och få vaccination. Härligt att det börjar bli kallare ute och nu saknas bara snön.
 
 
 

♥ Godmorgon!

Godemorgen! Känner mig allmänt konstig idag så hoppas jag inte är på väg att bli sjuk, det vill vi inte! Sitter och lyssnar på lite musik och försöker att ladda upp och få lite energi till att gå ut och göra världens tråkigaste jobb. Nämligen städa igenom hela bilen och göra rent, men måste först försöka lyfta ut alla däck då det byttes till vinterdäck igår. Så det är väl typ det som står på att göra listan idag ir nu i förmiddag då man är barnfri.
 
Något jag önskar är att jag kunde lägga lite mer avancerat ögonskugga i flera färger på ögonen!
 
 
 
 
 

♥ Muppig

Vad trötter jag är idag! Man har inte direkt någon ork och bara känner sig allmänt muppig så jag bjuder på en bild från den kategorin! haha
 
 

Hektiskt dag

Vilken fredag det blev, det blev den längsta dagen på länge. Jobbade natten  till fredan, ner till sthlm. Begravning, församlingsgården för fika. Tillbaka hem till Roberts päron, fixa iordning sig. Middag hos Daniel och Therese och sen vidare till Söder för releasefesten kl 21. Kl 01 kom vi tillbaka hem, ner i säng och åka hem på förmiddagen igen, hektiskt dag.
 
Men releasefesten var riktigt kul, det var bara folk som dom kände här. Dom var riktigt bra och vilket jäkla drag! Full hoppandes publik. Rockband. Det var riktigt kul att träffa kusin Kalle före och innan dom uppträdde då det var ett tag sen vi träffades! Det blev dock lite dålig kvalla på bilderna då det var nersläkt med färgad belysning. Den 2dec släpps skivan.
 
Kalle är han som står med gitarren med det ljusa håret!
 
 
 
 
 
 

Nature

I förmiddags så blev det lite ridning i naturen. Riktigt härligt! Imorn bitti blir det att bege sig ner till Stockholm för begravning. Min svägeskas pappa har lämnat livet:( . Sen på kvällen så ska vi faktiskt åka in till city för min kusin Kalle och hans grupp Flykten har realese party kl 21 för deras skivsläpp och kl 22 så står dom på scen så det ska bli kul iaf! Det ska bli så kul att träffa Kalle med då man sällan träffas.
 
 

Present med posten

Åh idag kom min mobilplånbok med posten. Den var riktigt snygg och det blir ju lite lättare när den har varit använd lite med att just få i och ta ur korten då det är lite halvtajt nu i början. Men jag är riktigt nöjd med mitt köp! Bra skydd för mobilen med i väskan! Den är i lite starkare ljusrosa färg. Färgen gav inte riktigt rättvisa på bild.
 
 
 
 
 
 
 
 

Squat Challenge

Precis ätit frukost och avklarat squat challenge för idag, och idag var det 55st och kände idag när jag klev upp att jag hade världens träningsvärk i rumpa och lår efter gårdagens squats. Det gillar vi och ikväll blir det att åka och träna lite core!
 
Undrar när det ska bli kallare ute och när snön ska komma. Så fort det ska bli nederbörd så blir det såklart plusgrader och regn!
 
 

Tvättkorg

Åh denna tvättkorg vill jag att den ska flytta in hos mig!! Tänk så mycket mysigare det kommer bli att vika iordning tvätt när man har en sån fin korg att lägga det i. Måste nog ta och försöka hitta en sådan korg. Har ju sett många fina sådana korgar men synd nog i en liten storlek.
 
 

Nya godingar

Nu på förmiddagen så var jag och hämtade ett par bokstäver jag köpt som ska få sin egen plats här i huset och det kommer bli så snyggt! Dom var så mycket snyggare i verkligheten än på bilden där jag såg dom. Dom hade en mer gammeldags vit struket, lite slarvigt , riktigt snyggt!
 
 

Tråkgöra och dagens inköp

Har precis beställt hem en jättefin mobilplånbok! Dom är så bra som skydd också när de befinner sig i väskan som brukar vara fullt med saker, hehe. Hittills idag så har jag städat iordning i klädkammaren och åkt på återvinningen och slängt massa skräp, tråkgöra med andra ord. Måste ta och komma iväg till affärer och leta efter fina julkuddar vart dom nu kan befinna sig någonstans som vill komma till mitt hem!
 
Denna har jag beställt hem
 

Försvinn

Drömde världens mardröm inatt och det var längesen jag drömde om detta. När jag vaknade så kände jag nästan paniken i kroppen. Drömde om ett väldigt känsligt ämne. Men det är så vanligt så det är ingen hemlighet.
 
Drömde om tiden då jag gick i 7an och blev bokstavligt talat brutalt mobbad och sparkad liggandes m.m. Som sedan gick över till att hon hemsökte mig i mina drömmar! Mådde så dåligt och hade magknip när jag väl vaknade. Mobbades från klass 3 till slutet på klass 7 av många olika personer, men i 7an var det enbart från 1 tjej, och kände mig utanför i gymnasiet, " jag passade väl inte in" och mådde så jäkla sämst under denna tid och totalt förlorade mig själv. Det kändes så verkligt med drömmen! Jag förlorade mitt självförtroende totalt då jag trycktes ner mot det djupaste botten och känner ännu idag att den inte finns med där sometimes! Har ibland svårt att tro på mig själv.
 
Jag har verkligen ingen bra erfarenhet av skola och skulle med starka ord Aldrig kunna börja plugga igen! Det sägs att tiden läker alla sår men inte sånt här! Det vet alla som varit med om detta. Dessa ärr sitter fan i livet ut!
 
Nu ska jag försöka sysselsätta mig med något så jag får annat att tänka på!
 
 
 

Tv kväll

Åh ikväll är det soffan som gäller big time! Idag är det tv kväll. Solsidan, hellenius hörna och sen bron! Serien Bron är hel grym, så bra! Blir att köpa hem lite go mat och lägga barnen! Mys! Nej nu blir det hoppa in i duschen!
 

 

Missing

Satt aldrig igår vid datorn så blev inge bloggande då blogg appen verkar inte fungera alls just nu på mob! Värdelöst.
 
Varit och hälsat på mormor och vi satt och pratade lite allmänt. Hon hade rensat bland massa gamla kort och hade plockat ut en bunt till mig från när jag var liten. Vi hittade också massa gamla brev som jag hade skrivit till mormor och morfar när jag var liten. så vi började prata om morfar med och jag sa att det är inte mycket kort alls man har på han tillsammans med en själv eller enbart honom pga det var alltid han som fota. Han togs från oss väldigt plötsligt när jag gick i 8an så jag fick bita ihop för att inte börja fälla tårar då jag började sakna honom något enormt. Saknar honom ännu mer då den känns som jag inte riktigt tog farväl av honom då jag aldrig gick fram med ros till honom på begravingen då jag bröt ihop totalt på bänken och klarade av att gå fram. Har 1 enda bild på honom och mig tillsammans någonstans här hemma och kan visa när jag hittar den. Det har gått många år men saknaden finns där!
 
Nu blir det att städa lite!
 
 

Frossa

Usch vilken regnig dag det blev och jag har en sån frys frossa i kroppen så inte duga. Nix jag har inte feber utan bara lätt för att frysa. På förmiddagen så åkte jag en sväng till älskade mormor och hälsade på för att sen åka till vårdcentralen för att ta vaccin på influensan  då jag tillhör riskgruppen.
 
Längtar tills ikväll när barnen somnat och man bara kan krypa ner under täcket i soffan och titta på idol och tända massa mysljus i mina lyktor när mörkret lagt sig! Håller på att leta efter några höga lyktor jag vill ha ståendes på golvet!
 
RSS 2.0