❤️ hundvalpar

Familjens lilla hund har fått 3 små söta hundvalpar! Den bruna är så söt! 




♥ Shabby chic

Sitter och tittar på lite inredning som jag hade tänkt beställa hem. Jag hade ju tänkt förvandla vårat hem till shabby chic stil för tycker det bara är såå fint! Så det blir att ta det lite i taget och strö ut det även fast man vill fixa allt på en gång!
 
 
Servetterna måste jag bara få tag i med!
 
 
 
 

❤️ Flowers



♥ Amazing

När jag satt och googlade lite så fick jag upp en bild på en klänning som jag föll för direkt. Den är ju helt Amazing och den skulle jag ha velat bott i min garderob. 
 
 
 

❤️ Midsommar

Har blivit lite dött här på bloggen pga att vi varit ute med båten över midsommar och haft så dålig mottagning. Hoppas ni haft en trevlig midsommar! Man önskar det kunnat varit lite värmare ute men i
Icke.

Fanny dukar fram till vår middag



❤️ Inspiration








❤️ Selfie



❤️ Dagens shopping



Denna klänning var himla söt på!


❤️ Bad tajm

Fanny sprang över till sin kompis Sixten och lekte lite som sedan kom springandes hem efter ett tag och skulle bada. Tydligen så skulle Sixten och hans bror ner på dyket här och bada och hon ville såklart följa med så hon ryckte tag i sin baddräkt fort som ögat. 



❤️ Dagens outfit



❤️ Busunge

Min lilleman låg och låtsas sov den busungen! Idag har man gungat, hoppat studsmatta och badad i vattenspridare. Det är ju klart man ska ta en liten tupplur då! 






♥ Goes bananas

Hittade en bild på nätet på dessa färgglada Polly-godisar med deras senaste nyhet  ”Goes Bananas”  med popcornsmak, bubbelgum & banan. Det är nästan som att man måste köpa och testa dessa när man åker och handlar.  Har ni smakat denna?
 
 

♥ Kärlek Deluxe

Godmorgon fina!
 
Idag har vi finväder igen, riktigt skönt! Så får se vart dagen tar vägen. Igårkväll så såg vi filmen Kärlek Deluxe och den var riktigt rolig, det blev mycket skratt. Martin Stenmark är med i den och hade en sån skön roll. Detta är månadens måste se film!
 
 
 

❤️ kvälls mums



❤️ Solig lördag

I förmiddags så var jag ute och red en sväng och det var riktigt härligt. Varmt och skönt. När jag kom hem så klipptes gräsmattan och Robert fick lite hjälp på traven 


Men sen så ville även Fanny hjälpa till men det blev lite trögt så det höll inte så länge 


Sen så blev det en liten båttur till ett ställe som heter vindhem på alnön så barnen käkade en hamburgare medans vi käkade rökte räkor med aioli och ett bröd. Så gott! Så nu så blir det snart film och käka resten av kladdkakan.

❤️ Häftig ska man va

Idag när jag och Max var och hämtade syrran på dagis så tog jag med Max keps hem och satte den på hans huvud. Men jag satte den visst åt fel håll då han snabbt tog av sug den och satte på sig den igen med skärmen bak! Ja man måste ju va cool och häftig! Det börjas tidigt ned image! Haha söthönan min.



♥ Kladdkaka

Det är ju fredag idag som alla kanske vet om så ikväll tänkte jag mumsa till det och göra en kladdkaka. Finns det nå godare en en riktigt kladdig kladdkaka?
 
 

❤️ Friday

Dagen började med strålande sol och 15 grader men nu har det kommit in massa moln så det blev molnigt. Hoppas det spricker upp! 

Har precis varit och slängt iväg massa tidningar,plast och kartonger så det är skönt att ha blivit av ned dom då det började bli lite fullt. 

Dagens outfit




❤️ Härlig dag

Sitter och väntar på att min kusin Lisa ska komma förbi en liten sväng. Hon har bosatt sig i London så är här på lite besök. Ska bli riktigt kul att träffa henne igen!

Idag har vi riktigt härligt väder, sol och 20 grader så sitter just nu på altanen och njuter lite.



♥ Gudomligt god

Igår gjorde jag en sån underbart god middag som jag även åt till lunch idag. Måste säga att den är just nu min favorit rätt. Lätt att göra och såå gudomligt god!
 
Teriyaki-kyckling i ugn  3-4 port
 
2 stora kycklingfilèer
salt, peppar
2 dl creme fraiche
2½ dl matlagningsgrädde
1½ dl teriyakisås
1 vitlöksklyfta
1-2 tsk sambal oelek
 
Dela kycklingen i mindre bitar, ca 4 bitar/filè (jag brukar ta 4 hela bitar) . Stek de hastigt och krydda med lite salt och peppar. Flytta över de till en ugnsfast form. Blanda ihop creme fraiche, grädde och teriyakisås i en bunke. Pressa ner vitlök och tillsätt sambal efter smak. Häll såsen över kycklingen och tillaga i ugnen i 200 grader ca 30 min. Servera med ris och sallad.

♥ She made it

Jag tror vi karat det jag trodde var omöjligt till det möjliga. Vi skulle testa låta Fanny sova utan blöja på natten för att träna att bli torr på natten med. Trodde det skulle bli lite knöligt och massa olyckor då blöjan inte varit torr på morgonen. Men det var helt torrt, hon hade klarat sig genom natten efter att satt henne på toa 22.30. Måste säga att jag blev ganska så chockad. Yey vi har klarat genom 1 natt.
 
Nu blir det att  äta lite frukost och sen göra lite grymma rumpövningar!

♥ Ett ord- Magiskt

Måste bara lägga in detta videoklipp för detta är ju bara så magiskt. Rös rakt igenom och aldrig sett ett sånt starkt levande uppträdande! Det var nästan så man hade gråten i halsgropen av hur vackert det är.
 

♥ My immortal

En fantastisk cover på en låt som jag älskar!
 

♥ Vackert hem

 
 
 
 
 
 

♥ Prisoners

Idag så var det tänkt att jag skulle starta dagen med en löprunda men kände att idag så hade jag noll kondis när jag började så det fick bli en pw istället, men det var skönt det med! Idag så blir det en lugn dag, inget planerat än att det blir att åka till jobbet ikväll.
 
Igår kväll så kollade vi på en riktigt bra film - Prisoners, den var riktigt spännande.
 
 
 

♥ Heminredning

Har klickat hem dessa vackra produkter. Överkast och 4 kuddar och ett par vita genomskinliga gardiner till sovrummet.
 
 
 

❤️ Doft av syren

Älskar vårt syrenträd och jag bara älskar doften. Igår åt vi en sån god grillad middag och köttet blev verkligen perfek och sen godaste rosé! 




♥ Babydoll klänning

Denna underbara söta klänning ska få flytta in till min garderob och det blev verkligen kärlek vid första ögonkastet.
 
 
 

♥ Söta barngardiner

Åh hittat ett par så söta barngardiner som jag är sugen på att köpa. Men isf så tänkte jag ta lite kortare variant så dom kommer lite längre upp från golvet och sen den vita roll up gardinen som hänger bakom för mysighetskänsla.
 
 
 

♥ Vitt tyg

Sitter och försöker hitta något fint vitt tyg som jag tänkt köpa men det är inte lätt att hitta tycker jag. Jag tänkte nämligen försöka ge mig på att sy egen hiss gardin. Man kanske hittar ett nytt intresse, att sy sina egna kuddar, gardiner m.m. Det kan vara kul att testa på.
 
 

❤️ Listen



❤️ Utförsäljning

Idag var jag till Ica här på andra sidan för att se vad som fanns kvar. Det har brunnit på ett ställe så dom säljer ut allt som går att använda till ett billigt pris så dom kan sanera hela stället. Jag skulle se om det fanns blöjor och sånt kvar men var helt urplockat. Det var tydligen 3:e dom var inne på.  Men det blev iaf en kepa till Max, några tandkräm och ;st dvd filmer till barnen som dom kan ha i bilen.

Det var hur mycket folk som helst och kö utanför med en insläppsvakt.



❤️ Mysig dag

Godmorgon. Idag är man seg. Igår så åkte vi ut med båten med två vänner till en liten strand på alnön och hade det skönt. Glömde mobilen så kunde tyvärr inte knäppa några kort. 

Sen blev det lite tre rätters hemma hos oss och premiär äta vid våra nya utemöbler så det var riktigt trevligt!







❤️ Skilda världar marathon

Sitter just nu och har skilda världar marathon men det är något konstigt för det ska buffra ofta så det är lite jobbigt. Älskade serien förut och kunde inte missa ett enda avsnitt och här är jag, Återigen klistrad till serien!



❤️ True words



❤️ Chockade mig själv

Jag är så stolt över mig själv det som jag orkade prestera för mig själv. Körde samma sträcka 5,1km och jag joggade hela tiden utan att stanna, det var en sakta jogg men jag klarade av att inte bryta av till pw för då skulle det vara kört. Gick typ de sista 50meter. 4minuter kortare tidsmässigt och jag kan inte vara nöjdare!




❤️ Snygga killen

Igår sågad Max och klippte dig och han blev så fin mitt hjärta! Han var så duktig fast han ville inte sitta själv utan fick sitta i mammas knä




Innan var han ju såhär långhårig min sötnos


❤️ Pippi vs black ninja

Ja imorn blir det maskerad så det blev Pippi och en cool black ninja! Så istället för kläder på morgonen så blir det detta!

Söthönorna💞



♥ Caramello vs Vanilio

Sitter just nu och äter lite frukost och dricker mitt favorit kaffe nespresso karamell, men vanilj är också en stor favorit. Det är dom 2 som finns hemma hos mig. Idag så blir det att åka in till Toysrus och köpa lite maskerad kläder till barnen då dom ska ha maskerad imorn på dagis. Fanny kommer helt klart få vara pippi då hon älskar pippi men har dock inte hittat riktigt något än till max så det blir att kolla lite till på deras hemsida så man slipper stå där borta som ett fån,hehe. Skönast att veta innan så går det så fort.
 
Sen idag 14.30 så ska äntligen Max få komma till frisör och klippa sig lite. Han ser ju nästan ut som mig i håret just nu!
 
 

❤️ Kvällstur

Igårkväll så tog vi en liten båttur efter middagen. Det var riktigt härligt och barnen verkligen älskar det. Max var så lycklig så han skrattade rätt mycket. Sen så stannade vi till vid en klippa och fikade lite innan hemfärden.











❤️ Löpträning

Nu är man färdig! Startade dagen med att löpträna kombinerad med PW inför tjejmilen i Sthlm den 6sept 5,3km på 44min. Ska springa med 3 vänner och efter milen så blir det party på Birka kryssning. Så jag längtar riktigt mycket, det kommer bli grymt! 

Se om man kan bättre tiden snart då jag märkte att min kondis har sjunkit lite!:)



❤️ Dagens pass

Äntligen är hela gräsmattan klippt plus framsidan så nu är jag helt slut och dagen pass är typ gjord, hehe. Det blir att klippa om mån dag igen lite kortare så blir det perfekt. 

Sen så märkte jag att det äntligen har kommer syrener på busken som vi tog skott från vårt syrenträd. Var inga syrener på den förra året så det tar sig! Kul.




♥ Rainmaker

Godmorgon alla fina! Det är strålande sol här idag och varmt så idag är man mycket piggare och gladare.  Nu så har jag ätit frukost och druckit kaffe och gjort mina magövningar på utmaningen så nu blir det ut och klippa gräset med musik i öronen. Är det någon låt som spelas väldigt mycket hos mig just nu är Emmelie de forest rainmaker. En helt underbar låt som man blir så glad av och bara vill röra sig till, den har verkligen ett sånt härligt gung.
 

❤️ pyssel

Härligt att det ska vara finväder och sol imorn för då kan jag äntligen pyssla lite på tomten innan jag ska hämta Max. Bara hoppas på att vädret stämmer.



♥ 30 days ab challenge

Godmorgon. Dagen inleddes med karamellkaffe och ägg. Sen så gjorde jag även min nya utmaning, 30 days ab challenge. Så vi får se hur jag ser ut om 30 dagar. Det ska bli spännande. Körde den utmaningen tidigare men blev aldrig att jag fullföljde den men nu jäklar! Tagit före bild där med som ni får se sen när det är klart.
 
Annars så blir det en lugn dag med lite städning och musik. Äntligen så är det sol ute efter att ha varit en dålig väder vecka här.
 
 
RSS 2.0