Träning

Imorse var det kallt när man skulle skjutsa barnen till dagis! På förmiddan så hann jag både åka och handla på willys och ta en ridtur innan jag skulle hämta min ena lillgos halv 12. Hästarna var lite på sin vakt och röck till lite då och då så det måste varit något i skogen som vi inte såg,
 
Igår kväll så var jag och 2 till och tränade core och det var riktigt jobbigt! Det tog där det skulle, och det gillar vi! Ikväll så blir det att köra getfit pass! Det är riktigt tufft men riktigt kul!
 
 

Besvikelsen

Hämtat ut kuddarna och vilken besvikelse det blev. Innerkuddarna för de vita var alldeles för tunn så dom fyllde inte äns ut fodralen, de röda var stora som vanliga kuddar. Bilden på dom var helt missvisande, där visade dom låg och lite längre. Suck! Så det blir bara att ta och skicka tillbaka allt och när man fått tillbaka pengarna blir det en tripp till hemtex ist!
 
 

Mys

Musik strålar ut genom högtalarna och lite städning står på listan! Idag så händer det inget spec, bara vara hemma och ta det lugnt och göra det mysigt! Igår blev mina julkuddar skickat som jag beställt så det blir iaf att åka och hämta ut dom! Längtar tills man kan börja pynta och snön vräker ner utanför fönstret!
 
 

I Surrender

Befinner mig just nu på jobbet och ur mina hörlurar spelas det en låt om och om igen. En väldigt kär vän tipsade mig om den och jag kan nästan inte sluta lyssna på den. Älskar den enormt mycket och jag saknar henne enormt mycket!
 
 
 
Angie Miller - I Surrender

Lykta - hjärta

Sitter och kollar på lite inredning. Har hittat en otroligt fin lykta som jag skulle vilja ha men hittar den inte att köpa någonstans just nu. På morgonen efter jag duschat så kom jag på en sak som jag skulle vilja göra som kommer bli otroligt fint i badrummet! Hjärtat som finns på lyktan, precis som den ser ut skulle jag vilja ha på ena duschdörren. Så försöker hitta något bra sätt att få min vilja igenom men det är tyvärr inte det lättaste.
 

Thuesday

Idag så skulle det varit träning runt sidsjön men alla var typ sjuk så det skulle bara blivit jag så tyvärr blev det inställt så nästa tisdag kör vi istället! Sitter just nu och tittar ut och känner mig allmänt seg, har ingen direkt ork. Så sitter och lyssnar på musik som alltid fått mig trygg och hjälpt mig genom livet!
 
Don´t lose who you are - Just be true to who you are!
 
 
 
 
 

Ny design

Snart så kommer ni att få se en liten mer personlig design än denna så ni får hålla ut tills dess!
 
 

Jul inhandling

igår kväll så satte jag mig ner och beställde lite julmys. Det blev 4st julgardiner till vardagsrummet och 6st vita och 2 röda kuddar. Så nu kommer det verkligen bli mys som kommer pryda vardagsrummet! Längtar!
 
 
 
 
 

Play the melodies of your heart

 
 
RSS 2.0