♥ Längtan

Åh nu längtar jag till vår och sommar. Det enda jag gör nuförtiden är att frysa! Hittat en riktigt vacker klänning jag ska köpa och om vädret tillåter så blir det att ha på sig den på midsommarafton och så blir det självklart att köpa sig en krans!
 

 
 
 

❤️ The conjuring

Igår efter barnen hade somnat så kom det över 2 vänner för att titta på lite film. Vi såg The conjuring och herregud vilken läskig film!! Marielle gömde dig och var nära gråt, haha. Heidi röck till hela tiden och gömde sig i filt och jag gömde mig i filten och gnydde nästan hela tiden och skrek till några gånger, haha. Sen var vi tvungen att se på komedi för att vi skulle få ut filmer ur huvudet och kunna sova!



❤️ Shopping

Precis hemkommen från jobbet och lite seg är man! Idag är det ingen vanlig dag utan en dans dag! Efter middagen så ska jag fara hem till Heidi så ska vi ut och dansa en massa inatt! Det är så fruktansvärt roligt och skulle kunna göra det jämnt! 

Vi var inne i stan häromdagen ochjag hittade ett par grymt snygga skor och en riktigt söt klänning jag bara var tvungen att köpa. Så det blir den outfiten ikväll!




❤️ Längtan

Åh vad jag har en längtan till våren nu! Doft av nykläckta blommor, fågelkvitter och en upppiggande sol! Det känns som att det inte kommer bli mer snö för iår och nu har det bara is överallt! Hua.

Nu ska denna flicka åka över en liten stund till Heidi! 



❤️ Röd klänning

Idag är det sista dagen för barnens jullov och man märker verkligen att dom varit ledig typ 2v, full fart hela tiden! Hehe. Sen tjatar dom om dagiset varje dag så det är ju roligt att dom älskar dagis. 

Imorgon så ska jag och min fina vän Heidi åka in till stan och jag tänkte köpa mig en röd klänning från hm som jag har i tankarna. Älskar röda klänningar! 



 

♥ På banan

God morgon mina vänner. Det var ett tag sedan jag skrev men har inte haft någon inspiration alls. Men nu är jag på banan igen. Idag händer det inte så mycket, ta det lugnt och städa lite tror jag. Igår kom en jobbig känsla igen som jag har haft ett par gånger tidigare. Fick ett obehag i bröstet och tung andhämtning, vart rätt jobbigt att andas och höll i ett bra tag. Ringde syrran för att rådfråga vad det kunde vara för hon är sjuksköterska och det visade tydligen att det var en mild panikångest attack. Den kom verkligen från ingenstans. Men nu är det iaf bra igen som skönt är!
 

♥ Med dig vid min sida

RSS 2.0