♥ Horsemanship

Har hittat en riktigt mysig blogg om en 17pårig tjej som är hästtränare och kan prata med dom och få dom att göra precis vad hon vill. Hon jobbar också med horsemanship som vi gör men jag skulle också verkligen vilja åstadkomma med detta mirakel! Tänk att kunna ha en sådan relation till varandra.
 
 
 
 

Bild lånad från horsebalance.
 

♥ Hungrig i magen

Nu så har jag precis lagt Max och väntar på att Fanny ska somna i soffan så hon kan bäras upp sen. Robert är och fixar skotern och ska sen köpa hem lite hämtmat. Funderar på antingen thai eller pizza men är nog mer sugen på en pizza då det var längesen! 
 
När jag var hos vicky min frisör så började vi prata om skämt då det gick på radion. Skämtet Anders berättade hängde vi inte alls med på då han själv höll på att dö av skratt, hehe. Då berättade jag att jag bara Älskar ÖB reklamerna och skrattar varenda gång. Min familj tycker den reklamen är så dålig men i löve dom! Jag har en väldigt extrem torr humor i dess like! Haha 
 


♥ Resultat

Hade nog velat fått det mycket vitare men är ändå nöjd!



♥ Skvaller

Sitter just nu hos frissan med blekning i håret. Känner att hungern börja sakta sig på lite då jag inte hann äta innan. Ja,  älskar man att ligga i sängen spec på morgonen så blir det lätt så. Haha! 

Det är skönt att det finns skvaller tidningar att läsa som jag älskar :p



♥ De vackra

Barnen har krypit ner under filt och täcke till filmen Alice i underlandet! Måste ta och kolla och se om Hello kitty har någon film ute då Fanny önskade se den då hon har kitty tröja på sig. 

Jag själv står och spelar candy crush saga och driver tiden lite! 



♥ Till det normala

 Min lilla prins har haft den senaste veckan någon spökperiod eller något när det gäller sova. På kvällen så har han somnat fort som vanligt men vakna alltid någonggång runt 02 och stog upp och typ skrek och kastade bort sina sängkläder och inte kunde somna om. Med mycket om och men så fick man han att somna om. Vid lunchvilan så var det likadant fast han kunde inte ens somna i början. Han har haft nattskräck då och då men det var inte riktigt samma. Men natten som var och nu under lunchen så har han sovit/sover fridfullt igen. Tillbaka till det normala och det är riktigt skönt.
 
 
 
 
 

♥ Hemmaspa

Precis haft ett litet hemmaspa med tända ljus och musik. Så mysigt. Badat, peelat kroppen så nu är den len samt smörjt in mig med en body lotion som doftar så gott och imorn bär det av till frissan! Snart så fyller killen 30år så då blir det lite mat med familjen och lite vänner och det är ju inte långt kvar tills man själv fyller 30! 2år kvar och man börjar få lite åldersnojja här...
 

♥ Gårdagen är dagens minnen

Har köpt en denna mysiga ljuspåse ifrån tradera, tycker dom är så fina!
 
 Funderar på att köpa denna med
 

 
 
 

♥ Den vackraste

Har precis ätit lite och legat i soffan och tittat på min favorit program jag alltid spelar in, våra bästa år. Jag vet inte riktigt hur många år jag sett programmet men det är många år. Sitter och kollar lite inredning jag vill köpa men kommer ta det lite succesivt. Jag tycker väldigt mycket om shabby chic stuket. Inspirationen är på topp! 
 
 
 

♥ Mysigt hem

Fått klartecken att jag får styla hemmet till lantligt, så kul! Jag bara älskar att inreda, det är det bästa jag vet och självklart kommer ni få följa förvandlingen! Har precis vikt lite tvätt efter lite frukost i magen. Citerar från Fanny - hungrig i magen. Min lilla söthöna!
 
 
 
 
 
 
 

♥ Lantligt hem

Jag blev så inspirerad nu ikväll och vill göra om mycket här hemma. Jag har en stor förälskelse i det lantliga stuket och vill göra hemmet till det. Jag blir verkligen kreativ på kvällen, väldigt sällan på dagen.
 
Åh jag vill göra detta nu.
 

♥ Personlig kalender

Tvättmaskinen går på högsta hugg och barnen har precis ätit lite pannkaka! Inte hunnit äta själv än så gör det snart.

Fick plötsligt lite ont i mitt vänstra knä, inte mycket men det känns lite. Kom från ingenstans.

Gjorde en mer personlig kalender som hänger så fint på väggen. Denna månad är det Fanny som är i fokus!



♥ Chokladbollar

Mmm här har det bakats chokladbollar! 



♥ Nu kör vi

Nu blir det lite musik, tvättning, bakning och städning! Någon som vill hjälpa? :p



♥ Frukost

Hej dagen. Undra vad som ska hända idag. Ingenting planerat iaf så det blir väl att ta det lungt. 

Här har det precis ätit en väldigt god frukost enligt mig, Tomtegröt, Jag är en liten tomtegumma! Jag älskar också omelett med men är så fruktansvärt dålig på att göra det om det inte är enbart ägg för det går alltid sönder för mig, hehe.



♥ Trött tjej

Här har vi en liten trött dam efter att ha varit på kalas idag! Vem skulle inte bara vilja mysa ner under täcket i soffan framför en film? Det skulle iaf jag vilja göra så vem vet, täcket kanske kommer fram ikväll!



♥ Trött Fia

Godmorgon. Här är man så extremt trött så jag befinner mig nästan i sovkoma! Igår så kollade vi på Day after tomorrow som gick på tv och Robert somna så han låg och sov. Jag gick och la mig halv 12 för blev så trött så jag kunde knappt hålla ögonen öppna även fast det bara va 35min kvar av filmen. Tur man redan sett den.



♥ 12 years a slave

Satt och kollade på en film igår som jag dock tyckte var väldigt jobbig att se. Handlade om slavarbete. Tyckte den var så hemsk och i vissa stunder var jag tvungen att titta bort för kunde inte kolla. Filmen var bra men hemsk p.g.a att  man vet att det är ju så i riktiga världen med! Brutal.
 
 
 

♥ Träningsbyxor

Åh så glad jag blev när jag hämtade posten då jag såg att mina träningsbyxor hade kommit. Dom är verkligen skit snygga på! Här ska det snart börja tränas!




♥ Fläskfilégryta med rosépeppar

Maten jag gjorde igår blev riktigt gott!
 
 
  • 500 g fläskfilé
  • fyra skivor bacon
  • smör
  • 2 krm svartpeppar
  • 3 dl grädde
  • 1 msk fransk senap
  • ½ buljongtärning
  • 1 tsk soja
  • 2 msk krossad rosépeppar
  • 1 dl riven ost

Putsa och skiva fläskfilén. Strimla baconet och lägg i fläskfilén och eventuellt lite extra smör i en stekpanna och stek tills att fläskfilén är genomstekt och fått fin färg. Lägg över fläskfilén och baconet i en gryta/kastrull och slå på grädden i stekpannan samt buljongtärningen, senap, soja och rosépeppar. Låt koka några minuter. Häll över såsen i grytan med köttet. Rör ner osten.

Servera med valfri pasta.

♥ Sofia = otur

Åh! Hade frisörtid halv 9 så fort iväg efter att ha lämnat av barnen då det tar ca 20min till stan och sen är det ju så mycket morgontrafik. Men när jag kommer in dit så har hon inte kommit. Då har hon råkat sätta tid imorn fredag halv 9 ist , men då kunde inte jag så fick bli på onsdag ist. Men det är sånt som händer men jobbigt.
 
Så det var bara att sätta sig i bilen och fara hem igen och här sitter jag nu med min lilla yoghurtskål och äter.
Ska berätta en hemlighet om mig. Jag har en förälskelse i Miranda nallar. Dom är bara för söta!
 
 
 
 

♥ Matlagning

Står och håller på att laga en fläskfilégryta med rosepeppar. Första gången jag gör den så får se hur det smakar! Låter så gott iaf då jag absolut älskar rosepepparsås! Lägger ut en bild sen när det är klart.

Bar precis upp Fanny till sin säng då hon somnat här nere i soffan så nu är det fritt att kolla på vad man vill och slippa höra "nej min tv, inte byta" :p



♥ Beck

Just nu är jag så lycklig för läste precis att det ska bli 8st nya Beck filmer! I feb börjar dom spela in. Kan dagen bli bättre? Beck är tillbaka!!
 
 


♥ Lilla jag

Nu så blir det att hämta Max sen så blir det lite käk i soffan då jag är döhungrig.  
 
Imorn blir det äntligen frissan halv 9 så man får känna sig fin igen! Som jag längtat! 
 
 


♥ Så glad

Just nu är jag så glad och måste fortsätta hålla det! Jag väger nu på 50 strecket och var man tvungen att vara jobbigt sjuk för att nå målet? Jag som kämpat så länge och legat länge runt 61 men hoppas inte vågen går upp av vätska och sånt. Målet är egentligen 57 och ska försöka komma till det men så glad att jag ligger på 50!
 
 


♥ Vackert

Jag måste säga att ibland skulle jag vilja bli svarthårig helt för tycker det verkligen är så himla fint! Tycker det är en sån fin hårfärg, utryckningsfullt!





♥ L o v e

Hittat jättesöta hjärtformade ungs formar som jag hade tänkt låta sig få flytta hem till vårat kök. Jag verkligen älskar sån här stil och det kan verkligen inte bli för mycket av det. Tänk att få avnjuta en kladdkaka toppad med chokladmousse och färska bär i en hjärtlig form.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Godast

Håller på att göra middag. Det blir hemmagjorda potatisklyftor igen för dom blev ju bara såå himla goda! Sen blir det att bära av sig till jobbet.

Blev tvungen att lägga mig och sova en liten stund i eftermiddags för blev så trött, rullat runt alldeles för mycket i grus till ögonen!



♥ Dagens göra

Godmorgon! Idag på schemat så är det städning,tvättning och så blir det att jobba ikväll. Barnen låter det inte få vara fint ett tag utan det är ju så kul att stöka till!

Jag måste ha legat snett eller något inatt för vaknade på ont i ryggen, hoppas det går över snart! Massör, ja tack! :p



♥ Soffhäng

Nu börjar jag bli lite trött så börjar nästan börja tänka på refrängen. Har legat i soffan och kollat på Monica Zetterlund filmen och ätit glass med maränger. Gott!  

Har bokat en ny tid hos frissan på torsdag som jag hoppas jag ska kunna gå på och min lilla pojke är frisk. Men han är nästintill återställd nu så det är skönt, så förhoppnings kan han komma tillbaka på dagis på onsdag.




♥ Goddag

Det blev tyvärr inte åka till frissan idag för Max är fortfarande inte riktigt bra. Så det blir att boka en ny tid lite senare i veckan. Så får se vad dagen kommer att gå till, just nu har jag soffkoma!

Igårkväll blev det att titta på filmen Last Vegas. Den var riktigt bra och rolig! 



♥ Mumsfillibabba

Har precis avnjutit en god middag. Jag gjorde hemmagjorda potatisklyftor med hamburgare och sallad. Så gott!
 



♥ Skönheten & Odjuret

Landade i soffan till skönheten och odjuret. Längtar tills imorn för då blir det äntligen åka till frissan och bli fin igen! Jag hoppas håret blir så ljust som jag vill ha det!:) Imorn så kommer troligen mina träningsbyxor på posten med!

Nä nu har jag suttit här en liten stund så nu blir det fortsätta plocka! 





♥ bättre

Igår bodde jag i min morgonrock och låg i soffan den mestadelen. Idag mår jag mycket bättre förutom att jag blir yr när jag reser mig upp lite för fort eller gör någon häftig rörelse. Jag klarar av att stå på benen iaf! Så idag ska jag försöka plocka lite här hemma då man verkligen inte hade någon ork till att göra igår, städa köket måste jag också göra!
 
 
 
 
 
 

♥ Sjuk

Åh vad jag inte mår bra alls. Nu har jag också blivit sjuk och är sjukt trött. Ingen matlust har jag heller för den delen. Får hoppas att Max somnar en stund här snart så man kan sova lite medans Robert och Fanny är borta och åker pulka. Förhoppningsvis så är det bättre imorn. Håller tummarna.



♥ Trött tjej

Jag är så trött just nu. Varit vaken sen en timma då Max vaknade och ville inte sova mer. Sen så har stackaren fått en liten magsjuka. Köpte några morotspyre burkar som han får då och då så hoppas det ska bli bättre.
 
Idag så kommer mamma och passar Max lite så ska vi och Fanny träffa 2 vänner med deras barn och åka lite pulka och grilla korv. Det ska bli trevligt men jag måste nog dock ta och lägga mig och vila en stund sen då jag ska jobba inatt igen.
 

♥ Godnatt

Hejsan svejsan!
Har legat i soffan ett tag och kollat på några familjen kardashian avsnitt jag spelat in. Bara älskar den serien och det är så kul att dom visar nya avsnitt!

Känner att jag börjar frysa så det blir först dusch sen dyka ner under täcket! Godisnatt!



♥ Dagens motion

Har suttit i soffan och andats ut en stund. Har varit igång i ett efter lämningen på dagiset. Åkte till hästen och mockade,skottat runt stallet brett, hem och skottat alla gångar och hela parkeringen! Har iaf fått dagens träning och även fast det bara är puder så blir det väldigt jobbigt efter ett tag. Det har snöat så intensivt så det låg så mycket snö!



♥ My immortal

♥ Kallblod

På måndag halv 9 så ska jag äntligen till min frisör vikis hair design. Ska bli så skönt att fixa till håret igen!

Fick precis sätta på mig min myströja över allt pga att jag började tokfrysa igen! Jag har verkligen inte varmt blod i mig. Fryser ofta denna årstid så jag tillhör helt klart gruppen kallblod! Skulle lätt kunna ligga i ett varmt bad hela dagarna. 



♥ Pole dancing

När vi  flyttade upp hit till Sundsvall så upptäckte jag en ny dans/träningsform som fanns på väldigt få ställen, fanns inte här. Olika slags poledancing. Såg att dom öppnat en sådan studio mitt i centrala Sundsvall och gissa vad glad jag blev! Så detta måste jag också ta och börja på. Kurserna börjar i feb.
 
De kurserna som föll mest för mig är Poledance, chairpole, lets flirt, girlpower, swing that pole
 

 
 
 
 
 

♥ The black woman

Godmorgon! Efter att jag skjutsat barnen till dagis så blev det lite skottning ute, det bara snöar och snöar! Min huvudvärk är borta iaf så det är skönt!

Längtar tills jag ska köpa nytt träningskort på fremax när löning kommer! Kliar i kroppen efter träning! Dags att pumpa upp lite muskler! Jag säger som låten Work bitch!

Känner mig lite svart idag!



♥ Untitled

Sitter och lyssnar på min nya favoritlåt Say Something, den är så otroligt bra men sorglig text! Har just nu en sån jobbig huvudvärk, så har proppat i mig tabletter för att hoppas att den ska försvinna.
 
Utanför mitt fönster så vräker snön ner. Mysigt! Men jag börjar faktiskt sakna sommaren litegrann! Fågelkvitter, doft från blommor, sommarkänslor i övrigt.
 
 
 
 
 

♥ Täcket över huvudet

Åh denna dag kändes inge bra. Är så fruktansvärt trött och fryser. Har dubbla tröjor på mig och jag är inte sjuk. Har blivit så less på att alltid vara så sjukt trött så jag inte orkar någonting. Varför kan inte kroppen min låta mig få vara pigg, känna mig pigg. Känner mig sällan pigg. Man känner verkligen sig så meningslös sådana dagar! Önskar jag bara kunde gå och lägga mig och dra täcket över huvudet.
 
 

♥ Det vanliga

Igår när barnen somnat för natten så satte jag på lite musik och gick runt och plockade ner julen. Älskar juletid men det är alltid lika skönt att få bort sakerna sen och fram med det vanliga. Så nu ska jag inreda och göra det lite mysigt. Köpa mer kuddar för jag älskar kuddar och man kan aldrig ha för lite kuddar!



♥ Say Something

♥ Drakborgen

Idag har man varit på drakborgen hela dagen och haft det trevligt. Barnen verkligen älskar att vara där!
 
Ligger just nu under täcket med ljuvlig musik spelandes i mina öron. Samtidigt som jag plötsligt känner mig lite sorgsen och känslig. Hormoner som spökar? Säkert..
 
Bilder från dagen
 





♥ vackraste leendet

Suttit och kollat på fångarna på fortet! Nu så får jag se om det går något annat bra på tv.

Imorn så blir det att åka till drakborgen vid halv 12 och ha det kul med barnen! Längesen man va där nu så det ska bli kul.



♥ Fanny the girl

Idag kom mormor med en liten present till Fanny som hon älskar! En liten fåtölj. Hon har verkligen parkerat sig framför tvn!
 
Ikväll så blir det jobb för mig igen! Ledigheten har tagit slut! Sen så har jag börjat fundera på att plocka ner julen för denna gång, det är nog dags!
 

Leksakslådan är också kul!
 



♥ Ratt värme

Sitter här och fryser. Jag måste verkligen säga att jag är frusen av mig, dåligt blodflöde eller något!
Jag kom att tänka på något när jag åkte för att hämta Max. Jag glömde ta mina vantar och orkade inte gå tillbaka för att hämta dom och bil ratten var verkligen kall. Det finns ju rump värme i de flesta bilar och varför kan det inte finnas ratt värme? Det borde också vara standard, tänk vad skönt! Det finns ju det i de exklusiva bilarna som inte vanliga människor som jag har råd att köpa så sätt i det i normala bilar med! Tänk så skönt det skulle vara! Det finns ju ratt muff men dom är så klumpiga:P
 
 
 

♥ Todays look





♥ Godmorgon

Filmen vi såg igår hette Lone survivor så skrev lite fel. Den var iaf riktigt bra men den var riktigt hemsk pg.a att den är baserad på verklig händelse.
 
Nu så är iaf barnen på dagis så ska ta och hoppa in i duschen och sen tänkte jag ta och städa lite på övervåningen. Det började snöa igår kväll lite smått och har gjort det under natten så det har väl kommit ca 3cm och har börjat snöa lite nu igen men när man ser på filmer och det är somrigt så börjar man faktiskt längta lite efter sommaren!
 
 
 
 

♥ I will be here

En 18årig kille vid namn Edvin Berg dog hösten 2012 i cancer och under hans sista tid vid livet så skrev han en fantastisk vacker låt som heter I will be here och han hann aldrig färdigställa klart låten, bara halvvägs. Så idolerna från 2013 fick hjälpa han att göra klart låten. Dom sjöng låten tillsammans med Edvin på cancer galan i höstas och den är så fantastiskt fin! Suttit och lyssnat på den nästan hela dagen idag.
 
 
 

♥ Myskväll

Nu så har båda barnen somnat och ligger i deras sängar. Fanny ville inte somna i sin egen säng så hon somnar jämnt nere i soffan så får man bära upp henne.
 
Nu tänkte jag ta en liten dusch och sedan krypa ner under täcket och kolla på filmen!
 


♥ Lonely survivor

Nu så blir det att laga lite middag och sen när barnen har somnat så blir det att krypa ner under täcket i soffan och titta på lonely survivor! Mys!



♥ Dagens shopping

 
 
 






♥ Shopping tur!

Nu ska jag bege mig in mot staden till öppning och köpa lite kläder i min favorit affär New Yorker innan jag ska hämta upp Max på dagis! Lägger in lite bilder sen vad som är nyinkommet till mig garderob!






♥ Inhandlas



♥ Platina girl

Tänkte ta och boka en tid hos min frisör, dags för toppning och massor av slingor. Tänkte göra det till platinablont denna gång och hoppas det blir så ljust som jag önskar att det ska bli. Har så mycket guldiga pigment i mitt hår och dom tar över! Sen är det tråkigt att göra samma varje gång så det blir platina denna gång. Jag personligen tycker det är grymt snyggt och att inte tala om sexigt!
 
 
 

♥ Träningskläder

Åh jag har hittat ett par träningsbyxor som jag tänkte köpa! Dom är grymt snygga och har en otrolig passform och man får tydligen också en awsome rumpa i dom! Me like!
 
och till våren när värmen börjar komma så blir det dessa hotpants till träning!
 
 
 
 
 

❤ Trött Fia

Idag är det en dag som man inte orkar göra ett dugg utom ligga i soffan och titta på film, och det är precis det jag gjort! Kollade på the East i förmiddags och den va riktigt bra. Men ligger här igen och vill bara sova nästan! Hehe.

Men ligger och googlar efter snygga träningskläder som jag vill köpa! Jag är ju lite utav en rosa brud!



♥ Vackert minne

Lyssnar på lite musik och står och tittar ut genom fönstret upp mot den klara stjärnhimlen och såg ett stjärnfall svepa förbi och plötsligt kom en gammalt minne upp.
 
Det var när jag var och besökte min syssling Therese och vi skulle gå till en park. Vi skulle ta med oss fika så vi ställde oss och bakade chokladbollar som vi tog med oss. Vi packade väskan och begav oss ut. Vi promenerade förbi alla hus i området och kom sen ner till den lilla parken. Vi gungade och hoppa, åkte rutschkana och allmänt skrattade och hade kul. Det var på vintern så det låg ett litet vitt lager snö på marken. Vi gick sedan ner till sjön och fotade lite. Vi var där i parken rätt länge så det hann bli mörkt.
 
Vi gick och satte oss på bänken och åt lite chokladbollar och la oss sedan ner på varsin sida på bänken och tittade upp mot stjärnhimlen. Vi låg och pratade om livet och allt det jobbiga i livet som fanns just då. Vi låg och sjöng lite låtar och kommer ihåg ett litet speciellt ögonblick. Vi började sjunga en fin låt Vem kan segla förutan vind och medans vi låg där och sjöng den så föll det 3 långa stjärnfall över oss. Inte samtidigt men under låten. Det ögonblicket var verkligen vackert!
 
Tänk att få uppleva något sådant igen!
 
En bild från parken vintern 2007
 
 
 
 
 

❤ Skrattfest

Precis hemkommen från en sista skotertur! Åkte i pulkan med barnen och det blev en liten skrattfest hos barnen när det guppa lite:p mina fina!

På lördag morgon bär det av hemåt igen!



❤ Godmorgon

Godmorgon på er alla! Vi vaknade för ca 1tim sen, dock konstigt nog så sover Fanny fortfarande, ta och väcka henne snart. Börjat att tycka att det är skönt att ligga i sängen på morgonen kanske som mor sin:p Jag skulle kunna ligga och mysa i sängen ett bra tag om jag så bara kunde.

Har precis ätit en gofrukost! Tomtegröt, mums!



RSS 2.0