❤ Gott nytt år!

Gott nytt år alla fina människor!! 
Sitter här och spelar nyårsbingo. Mys!



❤ Nu kör vi! Eller då!

Se upp i backen för här kommer vi! " backen är brantare än vad det ser ut:p





❤ Nyår!

Gott nytt år mina fina vänner! Robert har åkt ut på en liten skoter sväng och jag ligger återigen i sängen och nattar Max för en liten vila, så får farmor & farfar passa han så kan jag och Fanny gå ut och åka lite snowraicer!

Här är det mulet väder och -7, kallt ute idag. 



❤ Sjuklingen

Ligger just nu på sängen och försöker natta Max. Han har varit sjuk och febrig, fortfarande inte riktigt frisk så han har inte kunnat slappna av och somna själv ir inte direkt kunnat blivit nattad av mig utan bara pappa sin. Så hoppas han somnar snart lillgubben! 

Så när Max har somnat så blir det att se någon film! Fanny har redan somnat i soffan. 





❤ Filmtitt

Idag har det blivit en innedag. Jag har städat rummet lite och monterat ner en vägghylla i det lilla rummet Fanny sover i så har flyttat in Max säng dit med. Har ett litet rum i vårt rum så det är perfekt:)

Sitter just nu och kollar på filmen "hur man blir av med en kille på 10 dagar" som går på 4an. Rolig film det!



❤ Busfrön

Ligger här i sängen och har precis haft 2 barn som har hoppat sittandes på min rygg och dessutom dragit mig i håret. Sköönt! :p



❤ God fortsättning

Önskar er alla en riktigt god jul i efterskott och god fortsättning! Blir inte så mycket uppdatering pga att det är så dåligt internet och går segt att uppdatera. Men jag ska försöka göra det:)

Idag så har man åkt snowraicer med barnen då dom fick det i julklapp och det tyckte dom va riktigt kul!



♥ Jägarna 2

Ligger nu i sängen för att sova! Har suttit och kollat på jägarna 2. Grymt bra film! så åt man självklart liite för mycket godis ur twistpåsen så fick lite småont i magen lilla här, det går inte att komma ifrån att man är ett godismonster!



♥ Nilivaara

Det har varit en låång dag idag kan jag säga! Vi bestämde oss för att åka redan igår kväll ist för imorse så blir det att barnen sover på resan eftersom att det är natt. Max vaknade dock lite då och då men det gick mycket snabbare och smidigare än att åka på dagen. Då blir det ju massa stopp. Tog 10tim upp. Lång resa i knoow!

Men så blev det ju att man inte direkt kunde sova längre stunder i bilen så majoriteten var vakentid plus denna dag så den har varit låång:p

Satt t.o.m med Max i famnen i stolen och somnade vaken! Ja vet det låter knäppt men va vaken och plötsligt röck jag till så hade jag somnat, flera ggr! Är man trött då eller?:p

Tyckte det såg så vackert ut med massa snö på trädet med belysningen bakom!



♥ 3åringen

Stort grattis till min älskade Fanny som blev hela 3år idag! Hipp hipp hurraa! ♥ 



♥ I'll See You Again

Måste bara dela med mig av en låt som jag älskar så mycket och sitter och lyssnar på just nu. Just detta sound är en cover.
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Hjärtat är utav glas

Det vi ser med ögonen

Är det hjärtat ser

 

Hjärtat är utav glas

 

Vår själ, vårt liv, vår vän

 

Ibland tappar man det och då går det sönder

På kvällen blåser man ett nytt

Så länge man orkar

 

Stegen står uppställd

Och i mitt hjärta vilar minnen

 

 [I min hand vilar min väg]

 

Andas ut… Ser utandningen

Svävar iväg i tiden

 

   Vilsen

 

Tiden är som en evig stämma

Men är rädd för den

Rädd för att det ska bli

       

Game of:

  [Hide and Seek]

 

Men det är hjärtat man ska lyssna på

                Och Tro på

 

Försöker att se…

 

När ögonlocken bestämmer sig för att stängas

en sista gång....

 

 
Skriven av mig.

♥ Nästan klart

Nästan klart! 4 st som är kvar att slå in men gör det lite senare! Idag har det varit en tråkig dag utomhus! Mulet och jätte grått! Ser inte skidbacken som vi brukar se! Trist väder!






♥ Christmas gifts

Sitter här på golvet och lyssnar på julradio och tänkte slå in lite julklappar! Älskar att slå in julklappar och göra det fint!



♥ Doften av saffran

Har snart bakat klart saffransskorpor till mormor i julklapp som hon älskar! Dom står och torkar i ugnen just nu. Ikväll blir det nog att börja slå in lite julklappar!:)

Detta år så blir det att fira jul igen i nilivaara *liten by utanför gällivare*. Killens mamma är därifrån så dom har ett hus där som dom åker dit då och då.   Brukar mest åka dit juletid och påsk så detta år blir det att fira jul med Roberts familj. Så det måste packas med då vi åker lördag morgon. 



♥ Inkommet

Hemkommen från en tripp till stan och hämtade upp Max på dagis. Hittade ett par skit snygga underkläder som jag köpte och jag bara älskar den rockiga stilen!

Men det var fruktansvärt att åka hem från stan för det var en sån låg sol och den var fruktansvärt stark och bländande! Jag såg bokstavligt talat ingenting när man åkte i solens sken. Usch! Det hjälpte heller ingenting ned solglasögon.



♥ Men Du, vem är du?

Går alldeles ensam
I den mörka natten
Saknar att ha någon bredvid mig
Att få känna mig trygg
Havet glänser så vackert
Som om havet är min bäste vän
Precis som sången,tonerna
Nu och för alltid
Jag skulle vilja höja tonerna i mitt inre
Så alla får veta att jag inte vill vara för mig själv
Nå mer

Jag saknar er
Men ni är för långt borta
Händerna vilar på mina axlar
Mitt hår blåser med vinden
Alldeles blöt under ögonen
Tårar torkar aldrig
Sitter på klippan i natten
Och tittar på stjärnorna
Som blinkar så ljuvligt på himlen
Önskar att jag var en stjärna
Som kunde sprida lycka till alla
Som behöver det

Har en ros i min hand
Som jag är väldigt rädd om
Rosen gör så jag ler
Önska att jag kunde flyga
Flyga över regnbågen
Med alla vackra färger
Mörkret börjar falla ner
Behöver luft
Värme
Men ingen finns här
Och ingen kommer
Inte just nu när jag behöver det

"Lägg mitt huvud i ditt knä
Och håll om mig hårt
Och släpp aldrig taget
Jag vill inte försvinna
Vill ha mitt självförtroende tillbaka
Jag kan få det genom dig
Jag vet att ja kan"

Men Du, vem är du?
 
 
Skriven av mig

♥ Knasbollen

Ligger och har just nu typ dött i soffan. Måste slå till mig själv så jag kan plocka undan det jag tänkt innan Fanny och mormor kommer hem från dagiset! Då blir det att masa sig ut till bilen och wroom iväg till birsta för julklappar!
 


♥ Godmorgon

Imorse blev det att släppa av barnen på dagis och sen fara till familjen och hjälpa våra stackars hästar som inte tog sig från maten. Började små regna igår kväll och sen blev det kallt så det blev blixt halka överallt. Så det blev att försöka få in dom och sätta på skor på framhovarna. Stackars Sahara ställde sig på knäna påväg in. Men nu kan dom röra 
 
Idag så kommer mamma och passar barnen en stund så att vi kan åka och handla lite julklappar i lugn och ro så man får det avklarat:)
 


♥ The pirates

Tänkte ju se en julfilm och får se om jag fortfarande kommer göra det. Jag råkade fastna med Jack Sparrow i tv rutan! 
 


♥ Så trött

Jag är så trött, så trött så trött! Önskar jag kunde få gå och lägga mig och sova för en stund. Ikväll så ska jag ta och krypa ner under filten i soffan och titta på någon mysig julfilm och dricka varm choklad  



♥ All my life

 
 
 

♥ Showen

Kom nyss på att jag har ju helt glömt lägga in lite bilder från julbordet på södra vi va på!

Lillsyrran och jag 
Erik Segerstedt & Molly sanden 

Kungen Roger Pontare & Linda pritchard 

Linda 

Lagaylia





♥ Kalashelg

Här har ni vår fina gran som jag smyckat  plus den vackra sonen!

Igår hade vi kalas för Fanny och idag var vi på kalas hos Fannys kompis Nelly och det var kul! Har varit en riktig kalashelg! Kommer säkert ha 2 barn som kommer somna fort ikväll.



♥ Lucian

Här kommer en liten bild på söta lucian!
Lyckades få en bild!



♥ Mini tomte

Min söta tomtenisse! Lucian var svår att fota då hon sprang iväg hela tiden men något kort ska man allt få! 

Barnen sjöng så fint på dagis imorse och sen så gick de lite större barnen och Fanny till äldreboendet och sjöng för dom! Mysdag med andra ord.




♥ Avbrutet

När jag skulle åka till birsta för att köpa tårta på delikatesshuset till kalaset så mötte jag på ett stort träd som brakat loss i vårt lilla område, och det trädet är inte litet precis!


Sen blev det 2 sådana så mumselimums!



♥ Stormen Ivar

Usch detta är otäckt! Sitter i soffan och hoppas att inget ska fara in genom fönstret! När vi lagt oss så brakade det till och hela takfotsplåten hade blåst bort och slog mot väggen så det var bara att ge oss ut och rycka loss den så fönster inte skulle gå sönder. Kul! Måste fixa ny i helgen för annars läcker det ju rakt in. Precis pratat om värsta sceneriet om hur vi ska gå till väga utfall taket skulle flyga bort.  Det lär det ju inte göra men man vet ju aldrig. Åre station taket har blåst bort samt taket på OK här i nacksta ska ha blåst bort!



  

♥ Stormen Ivar

Helvete vad det blåser här! Hörde precis ett dån inne i huset, tegelpanna brakade precis ner från taket! Stormen Ivar är här! Hoppas vi slipper få strömavbrott! Måste ge oss ut och flytta vår stora grill. Hoppas man inte får ngt i huvudet eller att något far in i våra fönster och går sönder.





♥ Födelsedag

Så nu har jag städat det mesta men fortsätter lite imorn! Nu snart så ska vi åka över till familjen då älskade pappa fyller år idag! Stort grattis till han! ♥ 




♥ Kycklingdansen

haha hittade förut ett roligt videoklipp på youtube. Förut när jag och min barndomsvän var ute och röjde på stan så visade jag henne klippet och sa att detta är vi på hög nivå, haha.
Så skön!
 

♥ Ridtur

Nu har jag precis kommit hem efter att ha hämtat Max och efter en sista ridtur med syrran innan hon åker hem så det var kul! 

Så nu ska jag sätta mig i soffan lite och äta mat och sen fortsätta städa.



♥ Mysdress

Tänkte nu ta och lägga mig i soffan under filten och titta på säsongsavslutningen av Greys Anatomy som jag börjat spela in. Så sorgligt att det är det sista avsnittet. Längtar redan tills nästa säsong! Men först så ska jag ta på mig myskläderna och tvätta ansiktet.



♥ Home

Precis kommit hem efter en trevlig dag på stan, den dagen som varit hittills! Hittade väldigt sött sett som jag tänkte köpa och bära på julafton! ;)


Haha nä det tänkte jag inte göra men det var väldigt gulligt! Fia style!

Sen var vi och åt jätte god lunch på BIM  och självklart tog jag en smarrig räksallad!



♥ On tour

Nu drar jag och syrran in till stan för lite mys och handling! Hann med lite handling innan inför Fannys kalas i helgen så nu är det fixat med! Härligt! Nu är det bara städning som står på schemat så det är fint och fräscht!



♥ Staden

Ligger just nu i soffan framför en varm brasa och tittar på julgranen som vi måste klä på. Så det ska fixas med. 

Imorn så åker jag och syrran som är och hälsar på in till stan för att hitta någon present till pappa som fyller år på torsdag. Sen så måste jag köpa en lucia klänning och tomtedräkt till barnen som har lucia på dagis på fredag:) Ha en trevlig kväll!



♥ Lek

Medans mamma är bäst och lagar middag, leker vi koja med täcket och lägger oss över varann!




♥ Stortjejen

Idag är jag trött, sitter här i min favorit myströja och fryser. Svanken har jag ont i med. Skulle behöva en lång härlig massage, åh Lovely!
 
Sitter och har kollat igenom listan lite som jag måste handla för imorn ang Fannys lilla kalas som ska hållas på lördag. Att Fanny ska fylla 3år nästa lördag förstår jag inte, vart tar tiden vägen? Det var ju nyss hon föddes och låg så liten och hjälplös i min famn. Min fina tjej!  ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

♥ Ny familjemedlem

Glömt att visa vår nya familjemedlem som flyttade in hos oss tidigare idag! Jag tyckte han såg lite vilsen ut utanför affären så köpte med honom hem! Eller vem vet det kanske är en bock brud!




♥ Resultatet

Efter mycket om och men med en trasig vägg som man fick göra om och bränt sig på sockerlagen några gånger så står huset äntligen på plats! Taket blev som det blev så skorstenen passade inte:p så den fick bli skorsstens lös! Så här har ni resultatet! 



♥ Trasig

Jag var rädd
Rädd för att gå till skolan
Ska det va så!?

Svaret är
NEJ!

När du började i vår skola
Verkade du snäll och trevlig
Men
Nej det var du inte.
Du kom fram till mig skrikandes
Varför? jag har inte
gjort dig nått
Du hakade alltid upp på mig
Du kunde ALDRIG lämna mig
ifred
Du slog mig,Sparkade mig, Skrek
Men det räckte visst inte för dig,
Nej
Du förde fram din syster så hon oxo skrek på mig

"SÄGER DU ETT
ENDA ORD TILL,TILL MIN SYSTER SÅ KOMMER DET INTE FINNAS NÅGOT KVAR AV DIG,
FATTAR DU!?!"

Du gjorde alltid så att jag sprang därifrån
gråtandes
Sittandes inne på toaletten i evigheter gråtandes.
Du drog ner
mig så jag kände mig liten och Ynklig
Jag grät tills sömns varenda
natt...
Skrek för mig själv VARFÖR!?!
Jag skolkade, bara för
Dig

[Det sägs att tiden läker alla sår, men inte det]

Ibland
kändes det som att jag inte andades
Fick ingen luft
Vågade inte berätta
för nån då
För då kunde du föra ner mig igen
Jag va trasig,
TRASIG

[Ordet Trasig är lika starkt som ordet Hata]
 
En dikt skriven av mig från ett utav de jobbigaste upplevelserna i mitt liv! Det enda man ville va att försvinna från helvetet...
 
 
 

♥ puss

Nu säger jag godnatt! Julshowen var grym och sen blev det dansa loss i restaurangen!!!!!




♥ Smink

Håller på att göra iordning mig inför idag och har precis blivit klar med sminkningen. Nu återstår bara torka och fixa till håret och sen på med kläderna!


♥ sömn

Precis krupit ner under täcket för lite sömn. Imorn eller nu blir det ju idag så ska vi till södra berget på julshow. Längtar!

Godnatt allihopa! ♥ 



♥ Trevlig kväll

Det blev ett uppehåll efter att jag gräddat klart formarna och sen så räckte tyvärr inte kristyren till 2 delar som var kvar. Hade ju heller inte mer att röra ihop:( Så det blir att göra klart imorn om jag hinner.

Snart så blir det att sätta sig i soffan och titta på idol finalen. Började spela in för tänkte göra klart detta. Ha en trevlig kväll!



♥ Dreaming of a white christmas



♥ Vinter

Såhär såg det ut utanför fönstret imorse och det snöar än! Det blev aldrig av att göra något pepparkakshus förut så det tänkte jag börja med nu.



♥ Julgran

Igår så var vi och köpte en julgran. Köper jämnt kungsgran för dom är ju så fina! Tjocka och tajta. Så nu så ska det bara på lite pynt på granen så den börjar glittra!

Sen så har jag varit och tränat getfit på fremax  ikväll så hade nästan helt gummikropp efteråt! Sånt gillar vi!



♥ Snöfall

Inatt vaknade jag av att jag var så fruktansvärt törstig och när jag tittar ut genom fönstret så vräker det ner snö! Åh vilken mysig känsla det blev på direkten! Men hade sutat snöa vid 7 då jag klev upp men det var alldeles vitt på marken och det var bara att borsta av bilen. Det ska böra snöa kl 16 igen och snöa hela kvällen och natten! Mys ♥
 
 
 

♥ Full rusch

I förmiddags han jag med lite grejer. Skjutsa barnen till dagis till kl 8 och sen direkt iväg till ett område som hette Berge för att hämta upp och köpa lite kläder till Fanny som jag köpte av en person och sen iväg till familjen för en liten ridtur. Så nu har jag kommit hem efter att ha hämtat upp Max från dagis som ligger nu och sover.
 
Nu blir det att sätta sig i soffan och få lite mat i maggen!
 


♥ Adventssiffror hjärtan

Hittat en sida på nätet som jag älskar så mycket. Väldigt mycket saker som dom har är verkligen min stil och som jag verkligen vill ha. Jag beställde adventssiffror av hjärtan därifrån igår som är så söta som man knyter runt ljusen. Längtar tills jag får dom så jag kan fixa iordning fint!
 
 

♥ Nya jackan

Äntligen kan jag skrota min gamla vinterjacka som jag tröttnat på rejält! Var på XXL när dom öppnade och hittade en grymt snygg jacka som jag köpte direkt! Riktigt snyggt med lila och svart tillsammans tycker jag. Så nu kan man gå ut och känna sig snyggare iaf ;)
 
 
 

♥ Sweet dreams



♥ Julshow

Längtar så till lördag då vi ska till hotell södra berget med jobbet på julshow med julbord och övernattning. Vi kommer få sitta och lyssna & se på grymma artiser som kommer bestå av Roger Pontare, LaGaylia Frazier, Linda Pritchard, Molly Sandén & Erik Segerstedt.. Längtar!
 
 

♥ Underlägg

Åh när jag var på Ica så såg jag såå fina jul underlägg som jag köpte som nu har flyttat in till mitt hem! Love!



♥ Paus

Godmorgon, eller jag har varit uppe ett tag. Jag har googlat fram lite mallar till huset som jag ritar av men jag kände att jag behövde en liten paus! Hade ju kunnat skriva ut mallarna istället men tyvärr var inte skrivaren kopplad till datorn så det blev fram med pennan. Måste dock åka och köpa en liten citron som jag inte hade hemma till kristyren. Nu är det den 3 december och jag undrar vart snön håller hus!
 
Love
 
 

♥ Pepparkakshus

Gokväll gott folk! Imorn så hade jag tänkt ge mig på att göra ett eget pepparkakshus helt från scratch! Så måste göra lite mallar till degen. Jag har faktiskt aldrig gjort ett pepparkakshus någonsin så vi får se hur det går! 

Vet ju att man kan köpa färdiga mallar och bara sätta ihop men nej, det blir ju inte kul!:p hoppas bara jag inte råkar käka upp hela degen bara! Haha. Bild på huset kommer när det är färdigt och jag känner mig nöjd! 



♥ Klänningen

Åh idag kom Fannys klänning på posten och den var såå fin och sånt härligt mjukt tyg. Hon kommer verkligen bli så vacker i denna! Den är dock lite mörkare röd, kameran ljusnade upp den litegrann.
 
 ♥
 

♥ Mumsigare kan man inte bli

Jag säger bara Mums till han till vänster! Är han inte grymt snygg och man bara vill mumsa och gosa med han? Grr. Har ju en sån mysig häst Sessan men jag har alltid drömt att få ha en sånhär frieser häst så det blir en sådan häst sen!
 
Är dom inte lika föresten?
 
 
 

♥ Kvällsmys

Sitter här i vardagsrummet med tända ljus. Mys! Tittat på solsidan och nu hellenius hörna. Se om det blir en titt på Greys Anatomy med som vi spelat in och inte sett på än.
 


♥ Daim smak

Godmorgon hälsar jag! Max vaknade kl 08 så det var bara att kliva upp medans dom andra sover fortfarande, så skönt! Herregud vilka starka vindar det kom tidigt imorse från en klarblå himmel! Trodde huset skulle fara iväg:p

Nu blir det att fixa med Max och sedan äta lite frukost. Jag är ingen direkt kaffemänniska men galen i daim så  var tvungen att köpa denna och testa! Har smakat dessa fast inte denna hos min fina vän Anna och tycker inte dom riktigt har den rena kaffe smaken! Skål!



RSS 2.0