❤️ halloween

Idag så har vi varitvpp halloween fest hos grannarna med massa bus och lek.

Mammas älsklingar ❤️





❤️ Själen av en vän

Jag är rätt öm på ett ställe på min arm, var och tog influensa vaccination idag på vårdcentralen och det är nästan ett måste i mitt fall då jag tillhör riskgruppen så det är lika bra att få det gjort. Dock fick jag sitta och vänta rätt länge så det var väl inte det roligaste precis. 

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite lugn musik. Just nu så spelas det en låt från min absoluta stora favoritfilm jag någonsin sett - There you'll be med Faith hill från Pearl Harbor i mina öron. Åh måste se filmen igen! 

❤️


❤️ Ego Selfie

Nu så står jag här i mitt lilla kök och ska laga lite middag! Det blir ugnstekt kyckling med rotfrukter. Mums! Hoppas det kommer smaka med!




❤️ Vackra Sessan

Idag så var jag ute och red på min vackra gulliplutt igen tillsammans med mamma. Älskar verkligen att rida det är så roligt och idag var sessan pigg och glad!







❤️ Nu kör vi!!



❤️ Lycklig tjej

Åh vad jag känner mig glad och peppad idag! Ställde mig på vågen idag och jag har kommer under 60kg! Så länge som jag verkligen har kämpat att komma under 60 efter båda mina graviditeter. Visst lite över 60kg är ju inte alls mycket men jag är kort på mina 161cm och detta är verkligen stort för mig! Mer än ni kan ana. Detta ger verkligen peppning till att fortsätta. 
 


❤️ Just saying



❤️ Promenad i naturen

Nyss hemkommen från en promenad med en vän från föräldragruppen så barnen fick leka lite. Det blev en ledig dag från dagiset idag då dom har planeringsdag. 

Nu blir det att äta lite och fortsätta fixa barnkläder inför klädbytardagen på lördag. 






❤️ Shabby ljusstakar

Dessa 3 godingar fick jag! Åh vad jag älskar dom, dom är så fina!



❤️ Tidig julafton

Åh äntligen så har mitt efterlängtade paket kommit! Vad kan det innehålla tro?



❤️ Stronger

Idag på morgonen blev det ett grymt tufft pass igen! Körde all in på bandet som uppvärmning med uppförsbacke! Känner att jag börjar bli mycket starkare och det är ett gott tecken! Längtar tills det börjar synas med!
 


♥ Life is too short, but while all breathe will do for you

♥ Seg dag

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag har tvättat och sen varit en stund på gymmet. Känner mig trött och seg idag så ikväll blir det att ligga och dega i soffan. Snart så blir det att röra sig en liten stund till mamma o pappa för att äta lite middag.
 
 
 
 
 
 

❤️ Idol mys

Regnet öser ner ute och båda barnen sover i sina sängar så nu har jag myst ner mig i soffan framför idol.  Mina favoriter är verkligen Mollie och Josefin! 



❤️ Favorit ljus

Sitter här och myser själv i soffan med mitt favoritljus tänt! Den doftar så underbart gott vanilj och sprakar som en brasa. Idag blir det bara drick kvarg till frukost.

Igår så var det en träningsdag. Tränade styrka på gymmet på morgonen och grymt jobbigt konditionspass på kvällen men ack så kul!



♥ Längtan till jul

Åh vad jag längtar till jul. Sitter här och lyssnar på lite julmusik har en sån jul känsla. Längtar tills snön vräker ner utanför fönstret och jag kan börja pynta. Åh vad jag längtar!
 
 

♥ Mammas ögonsten

Idag när jag kom hem från jobbet och skjuttsat mina fina barn till dagis så gick jag upp och la mig för att sova lite till innan jag skulle hämta Fanny för att gå till tandläkaren.

Idag så tänkte nog Fanny att kan det inte va såhär kul varje gång man kommer till tandläkaren. Först en liten undersökning utav pirater och sjörövare, sen fick man göra en tatuering som sen slutades med en fiskedamm! Sen när man lämnade tillbaka Fanny på dagiset så stog det 2 killar i hallen som sprang snabbt in till rummet och ropade Fanny är hemma Fanny är hemma och sen samlades alla barn runt Fanny och ville se på skatten hon hade fått som hon stålt visade upp! Sånt värmer verkligen ett mamma hjärta ♥ 

 

 

❤️ Kvällsmys

Lite Kvällsmys med morgonrock framför Bolibompa! Själv så ska man kan laga ihop någon middag att äta innan det blir dags för att bege sig till jobbet. Barnen fick äta lite rester från gårdagen men det blev snabba tuggor och sen bort från bordet!




❤️ Busfrön

Hjälp mig! Jag blir attackerad av barnen!
Två busiga barn har jag då allt! 



♥ Do your squats

Kört lite mer hemma squats på förhoppning till en rundare bakdel.
Citerar min träningskläder - Better Bodies
 
 
 
 

❤️ Adrenalin kick

Nu är man hemkommen efter ett grymt härligt tränings pass! Var rött trött innan men att få lite adrenalin i kroppen så blir man pigg! Nu blir det en dusch och sen krypa ner lite i soffan och då frukost i magen.



❤️ Godaste kaffet

Sitter och myser med mitt godaste karamell kaffe och väcker kroppen till liv lite då det strax blir byta om till min just nu favorit sysselsättning träning! Man mår verkligen bra av att träna!



♥ Klänning

Sitter och tittar efter lite klänningar för känner att kroppen ropar efter en ny! Som alltid har brukar jag ha svårt att bestämma mig. Skulle vilja köpa allihopa men inte på en och samma gång. Åh hjälp vilken ska jag välja!! Men lutar lite mot den blåa eller röda då jag älskar spets.Tänkte ta den längst ned också då jag blev kär i den!
 
 
 

❤️ Älska lantligt

Jag bara älskar min fina kruka som jag har i köket och mer sånna ska det bli! Längtar tills den dagen då jag har förvandlat hela mitt hem till detta!



❤️ Booty & legs

Idag så fick ben och rumpa ett riktigt hårt pass så det kommer kännas imorn men det är gött!
 
 
50kg på denna och denna tar grymt bra!


 



❤️ Pumpa till Max

Nu så blir det att åka till gymmet för ett kort intensivt pass och pumpa kroppens delar till Max!
 



❤️ Regn

Ute så piskar regnet ner och just nu så längtar jag efter sol och värme även fast jag längtar tills den första snön faller ner som ett vitt lakan 



❤️ Ge mig

 
Ge mig Mod & Styrka
Ge mig Tid & Energi
att våga
Leva
 


❤️ Lycklig tjej

Idag har mammas lilla hjärta varit på gympa igen och hon tycker verkligen att det är så roligt! Under tiden hon var där så passade jag och Max på att gå en liten promenad med Maja 



❤️ Dagens outfit



♥ Bröllopsklänningar

Den dagen jag kommer gifta mig om den kommer så är dessa vackra klänningar verkligen en dröm
 
 
 
 

❤️ Kalas dag

Godmorgon alla fina! Idag så händer det inte så mycket förutom att åka på lite kalas hos Fannys kompis Maya. Sen vankas det jobb igen ikväll:)
 


♥ Just a little bit of your heart

Åh vad jag älskar denna låt. Den är så fruktansvärt vacker ♥ 
 

❤️ Myshelg

Nu sitter jag på tåget påväg hem efter att ha haft 4 supermysiga dagar hos min bästa syster!
 
Igår hade vi verkligen slappardag och kollade på 3 filmer och i lördags så var vi ute och åt och discobowlade så det var riktigt kul!







❤️ Träning

Har precis ätit ägg till frukost efter ett morgon pass på gymmet! Det är så härligt att träna och idag fick ben och rumpa en rejäl omkörning! Fortfarande träningsvärk i magen efter i måndags!



❤️ Snyggingen

Såhär snygg och cool blev min lilla prins som bara blir allt större. Tiden går verkligen så otroligt fort! 



❤️ Coolaste killen

Idag så har jag varit och köpt en riktigt snygg jacka och mössa till lillgrabben! Han kommer bli den ännu snyggare killen på dagiset!



❤️ Vackra ljusstakar

Dessa vackra ljusstakar har jag köpt så längtar tills dom kommer! Åh vad jag älskar chabby chic!




❤️ Tillbaka

Sorry för att det blivit lite dåligt bloggande, har varit/är lite jobbigt privat så har inte orkat men nu ska jag börja uppdatera igen lite mer. 



RSS 2.0