❤Tvättning

Ja idag har man tvättat rent fälgarna på vinterdäcken. Riktigt roligt att göra, eller hur? Nä inte direkt:p ikväll blir det soffhäng till någon film eller serie. Hörde förut att serien 24 kommer ut med nya filmer. Längtar!


Om man ska visa sig riktigt proffsig här nu så kan jag rekommendera denna fälgrengöring, riktigt bra! Spruta, vänta tills det blir lila, skölj av!



❤ Max 2år

Igår så fyllde min stora Max 2år! Tiden går så fort och man undrar vart tiden tar vägen. Det var ju nyss jag höll han i mina armar för första gången.

Max på morfars motorcykel! Han älskade att trycka på tutan och gjorde det några gånger. Trodde han skulle bli rädd för det låter ju rätt högt men icke då!






❤ Sol

Ligger just nu och solar till + 14,5 grader. Såå underbart! Älskade fredag!



❤ Jobbig känsla

Jobbigt nog så har jag bytt hem åt min älskling Pepsi då han är en väldigt stressad än och det blev så jobbigt med barnen härjandes hela tiden och han kunde inte slappna av och bara yrade runt och det är inte så kul för dom att va stressad hela tiden. Så jag gjorde det som var bäst för han. Tänkt på det ett bra tag men aldrig kunnat ta tag i det för att det va så jobbigt. Men han har kommit till en jätte trevlig familj som bor i närheten så det känns bra.

Nästa hund kommer bli en mycket lugnare ras och jag har fått en liten förälskelse i bichon rasen.

Tänk en liten söt Maja!




♥ Inredning altan

Skulle så gärna vilja börja inreda vår altan och det tänkte jag ta tag i snart. Hittade 2 bilder på google och hur förälskad blir man inte i dom och vill ha exakt så? Jo jag!
 
 
 

❤ Sko shopp

Igår åkte vi förbi Willys i birsta och handlade lite nya skor till mig, Fanny och Max. Till Fanny blev det rosa hello Kitty skor och hittade ett par riktigt grymma skor till Max!


Och till mig blev det dessa gympaskor och tygskor




❤Home

Nu är vi hemma igen. Vi körde på natten istället för denna morgon som det va tänkt. Går så mycket fortare att köra på natten då man slipper alla dessa stopp och istället så sover barnen. 

Har börjat packa upp alla dessa packningar man har ned sig. Inte kul att packa upp inte.



❤ Shape up

Efter att varit ute en stund så har barnen fått i sig lite pannkakor så sitter vi nu på rummet och tittar på 101 pongo och de 101 dalmantimer. Jsg tänkte läsa tidningen shape up. Papporna är ute och rastar skotern själva lite. 



❤ Finväder igen

Idag fick vi riktigt fint väder med! Det tackar man inte nej till! Idag så känner man sig riktigt trött och skulle helst vilja ligga under täcket hela dagen:p hehe




Väntan på skotertur


❤ Toppendag

Förlåt bloggen, helt glömt bort dig! Just nu är vi i en bh utanför Gällivare på lite påsk semester. Vi har haft en toppendag med strålande sol och varmt! 

Nu blir det läggdags för de små!



 



❤ Resultat

Såhär blev mitt fantastiska resultat! Det blir en god kväll ikväll.



❤ Morotstårta

Morotstårta på g i min ugn! Doftar lovely!



❤ Krukor

Igår när vi va iväg till birsta en sväng så hittade jag dessa godingar! Så det blir att åka tillbaka någon dag och köpa dessa söta krukor!



❤ Bio och middag

Igår var jag och Robert på bio och gick ut och åt. Det var riktigt mysigt. Vi var och såg filmen Tommy och jag tyckte den var riktigt bra! Så den rekommenderar jag att se.



❤ Prins Max

Såhär snygg är min prins! Man måste ju va cool när man ska hämta syrran på dagis!

Vem smälter inte för denna lilla pojk?



❤ Trött tjej

Idag så har man varit trött hela dagen. Suttit på nätet och surfat runt lite. Somnade i soffan efter att Max hade somnat. Ikväll så blir det att krypa ner i soffan med lite chips framför Greys Anatomy, kvällens höjdpunkt! 





♥ Godaste kladdkakan

Denna goda kladdkaka är den godaste ja nånsin ätit i kladdkakeväg! Denna får verkligen toppbetyg.

 

 
3 ägg
3 1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4- 5 msk kakao
2 dl vetemjöl
150 gram smält smör
1 burk med karamelliserad mjölk
 
Topping : Rice crispies + 120 gram mjölkchoklad
 
Gör så här:
Den karamelliserade mjölken hittar ni i vissa affärer vid bakprodukterna.
 Ställ ugnen på 175 grader.  Smält smöret och låt svalna något. Rör ihop ägg och socker, blanda de torra ingredienserna, och rör ner i smeten, rör sist ner smöret. Man vispar inte kladdkakesmet då kan det bli för mycket luft i och den kan bli torr. Smöra och bröa en rund form med avtagbara kanter,   Börja med att breda på ut hälften av kladdkakssmeten  i den, och  klicka ut kolakrämen i smeten och toppa sist med resten kladdkakesmeten. Ställ in i ugnen i cirka 20-30 minuter. Den ska fortfarande vara lite lös i mitten – den stannar till sig i kylskåpet. Smält mjölkchokladen över vattenbad och rör ner ett par dl rice crispies och bred över den crispiga chokladtoppingen över kladdkakan och ställ svalt fram till servering.
 

 

♥ Tåg mot skövde

Igår kväll så köpte jag tågbiljetter ner till skövde den 15-18 maj för att hälsa på syrran. Ska bli så otroligt kul med systertid och vi ska hitta på massa skojj och på lördan så blir det party ute! Men först så blir det lite förfest med massa roliga lekar. Ser fram emot denna helg något enormt och jag hoppas att tiden går fort!
 

♥ Pannkaks sufflé

Igår när jag satt i soffan så fastnade jag litegrann och tittade på junior masterchef och det var en som gjorde en pannkaks sufflé som såg så otroligt god ut och jag blev själv så otroligt sugen på att göra en själv. Googlade lite och den verkar inte alls svår att göra. Så det blir att köpa lite sufflé formar och börja göra lite suffléer!
 
 

♥ Pad thai

Gjorde en riktigt god pad thai till middag igår!
 
 
3 kycklingfileer
300 gram nudlar / risnudlar
2 gul lök
3 vårlökar
 
Pad Thai såsen:
1  msk fisksås
1 1/2 msk ostronsås
1/2 – 1 msk soya
3 vitlöksklyftor
3 msk vatten
saften av 1 lime
1- 2 chilifrukter
1 tsk med socker
 
2 1/2 dl  groddar
2 ägg (lättvispade)
 
Garnering : Hackad färsk koriander & hackade jordnötter
 
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackning.
Strimla kycklingen ( lättare när den är fryst och har tinat upp lite grann) Hetta upp en wokpanna med olja och fräs kycklingen och löken som du lägger ner efter att du har skivat den i rejäla klyftor – stek på medelstarkvärme, några minuter tills kycklingen fått färg.  Gör såsen : blanda ihop vatten, pressad lime, soya, ostronsås, fisksås, socker, pressad eller tunt skivad vitlök med finhackad chili. Blanda ner nudlar, hackad vårlök , och groddar och fräs med lite mer olja , rör sedan ner såsen och fräs ett par minuter. Knäck äggen i en skål och vispa ihop dem lätt innan du blandar ner dem , låt fräsa under omrörning tills äggen har stannat till sig.
 
Klart att servera.
RSS 2.0