❤️ Promenad i kylan

Idag så har jag varit ute och strosat ett bra tag i kylan med en vän som bet sig fast i kroppen. Sen så sprang vi in på affären och fick ett varsit nybakat bröd hem gratis som dom delade ut. Kunde det blivit bättre? Maja fick såklart gosa ner sig i min hacka när vi var inne på affären.



❤️ Nu kör vi

Äh skit i måndag! Vi kör på ikväll istället! Så det blir att åka in till stan och träna 24fitclub på sportsgym mellan 19-20. Så sjukt taggad efter min långa förkylning. 
 
Nu köör vi - nu blir det till att svettas riktigt ordentligt !!




 


♥ Abstinens

Åh på måndag ska jag äntligen börja träna hårt igen. Har varit förkyld och den har legat i min kropp och grott länge så har inte kunnat träna på 2 veckor och känner att jag börjar klättra på väggarna.
 
 
 
 

❤️ Godmorgon

Godmorgon alla fina! Sitter här och äter frukost men det blev bara en kvarg drickyoghurt idag. Perfekt när man är trött och inte orkar göra någon lyx.

Snart så blir det att åka iväg och rida en sväng men det får nog bli mina tunna byxor som är fodrade som överdrag så man inte fryser ihjäl då det är -4 ute. Är det något som är lite jobbigt det är att mina händer blir så kalla och stela även fast jag har fodrade vantar. Dålig blodflöde! 



❤️ Ögongodis

Just nu så har jag och min älskade Maja lite kärlekstid i soffan! Måste säga att hon har verkligen blivit min, enligt henne själv med! Om jag sitter på en stol vid datorn eller vid något annat bort så krafsar hon alltid på mitt ben och vill komma upp till min famn och borrar ner sig i min famn och trycker ner nosen i min arm. Lill hjärtat! ❤️



♥ 2 världar

 

❤️ Party

Igår så var jag och Ida ute och röjde på stan. Mycket dans och skratt. Det var riktigt trevligt och det var längesen jag hade så kul!




❤️ Slappar dag

Idag så har det varit en rätt lugn dag. Inte gjort så mycket mer än att gå hemma och lyssna på musik och städa lite. Ja jag var ju och red en sväng på förmiddagen och det var mycket trevligt!



♥ To have and to hold

Fy fan vad jag älskar denna låt!! Det var kärlek vid första ögonkastet när denna var helt ny. Har fått en period igen då jag verkligen inte kan sluta lyssna på den ♥ Älskar Takidas musik!
 

❤️ Älskade Max

Sitter på jobbet och lyssnar på min älskade musik jag inte kan vara utan. Dagen tog en helt annan vändning an vad jag tänkt. Till den jobbigare. Kom hem från jobbet på morgonen och min älskade Max hade fått krupp. Det blev värre och han hade också feber, 39,2. Han hade tungt med andningen och när jag la ner han för att byta blöja så fick han ingen luft plötsligt och chippade efter det. Det blev fort in i bilen in till hälsocentralen i stan och då var det lite bättre för att han hade vaknat upp lite. Var jätte hes när han pratade min älskling. Hsn fick kortison medicin mot krupphostan och fick inhalera 2 gånger. Det blev bättre och nu låter det bara när han hostar.

Tack och liv lät lungorna bra för ville verkligen inte bli inlagd på sjukhuset med honom som vi fick göra när han var 10mån då han hade fått luftvägsinflamation. En mammas störta mardröm❤️




❤️ Sjuk

Åh dumma förkylning, försvinn från min kropp! Blivit sämre sen igår och jag vill inte vara sjuk.



♥ Längtan till 50 shades of grey

Alltså, jag har nog aldrig längtat så mycket att få se en film som denna! whoa säger jag bara! Im in love, så het film!!
 

❤️ Plötsligt händer det

Bestämde mig idag för att göra en sak och det gjorde nog min dag. Fick ett par byxor när jag fyllde år förut och dom var lite för tajta. Satt rätt tajt över låren så jag nästan inte fick upp dom men kunde absolut inte knäppa. Jag bestämde mig för att inte byta till en större storlek utan behöll dom som ett mål att kunna komma i dom. 

Testat lite då och då utan resultat men idag bestämde jag mig för att testa dom igen och whoa. Jag kom i don och kunde knäppa knappen dessutom utan att tappa andan! Så lycklig.




❤️ Mysig dag

Åh vilken mysig dag det har varit/är idag! Dagen är fortfarande ung! Läst massa bok, städat och lyssnar på musik och nu har det börjat snöa ute mycket ned stora flingor!

Börjar känna att kroppen tar form och börjar minska lite och det känns så bra!
Träningen börjar ge resultat, går sakta men den tar sig 





❤️ Milton

Åh jag har köpt en till hund, han kommer bli en stor vakthund så man kan känna sig trygg samtidigt som man får en till kompis för livet! Han är en blandning mellan schäfer och labrador. Min älskade Milton! Maja kommer bli så glad att få en kompis. I början på december får jag hem honom ❤️




♥ Vågar du vara ensam inatt

Har blivit helt fast i denna låt. Så mycket känslor i låten! Lyssnat på denna nästan hela dagen.
 

♥ Mobbning

Såg denna artikel idag som rör ett väldigt känsligt ämne nämligen mobbning, det gör verkligen så ont när man läser sånt här och det är förjävligt! Att det går så långt att barn tar självmord för att ingen ska kunna göra dom illa längre? fy fan. Jag har själv varit precis där under flera år tids och skar mig någon gång för att jag skulle få ont någon annanstans än det jag kände, och ska jag vara helt ärlig så hade jag också tankar om att jag ville försvinna så ingen kunde göra mig illa och det finns ingen som vet att jag hade dom tankarna, inte ens min familj. Jag mådde så dåligt i så många år att jag inte orkade någonting men tack och lov så gick jag aldrig så långt till att ta mitt liv, även fast tankarna hade slagit mig många gånger. Jag som själv har suttit i denna sits så reagerar jag så fruktansvärt starkt på sånt här. Snälla SLUTA mobba!!!
 
”Snart bråkar ingen med mig mer.”
14-åringen tog sitt liv. Brevet gör så ont, men alla borde läsa det.
 
 

Brevet från polisen:

Du retades lite med din klasskamrat i skolan. Det var ju inte så farligt. Du skrattade med när de andra gömde undan hens saker och mobiltelefonen var det ju alla som tog gemensamt.  Varje skoldag började med att ni retades med er klasskamrat. Det var kul och dessutom så gjorde ju alla det.

Skoleleven i den här historien var 14 år gammal när hen för några år sedan tog sitt liv. Hen var rädd varje dag. Under det sista halvåret hade hen inga vänner alls och orkade inte mer. Efter sig lämnade hen bara lappen med meddelandet ”Snart är det ingen som bråkar mer med mig”. Vi vill inte att denna historia ska upprepas.

Bestäm dig för att du inte deltar när andra retas. Var stark och säg ifrån. Berätta för lärarna ifall det inte hjälper att säga ”nu räcker det, sluta”. Lärarna ser nämligen inte allting. Ta ett kliv framåt och berätta om vad sker för lärarna eller för dina föräldrar.

Är du utsatt för mobbning? Du är inte ensam. Genom att prata om det får du hjälp. Precis som lärarna ser inte vi heller allting men vi vill hjälpa dig för att SKOLMOBBNING ÄR ETT BROTT.

Grov ärekräkning, misshandel, snatteri, stöld, skadegörelse mm.  Listan är lång.

-Helsingforspolisen

❤️ Mysigaste kvällen

Igår så var jag och träffade en tjej och vi åt lite mat och satt och snackade en massa. Det var riktigt mysigt och vi klickade på engång. Vi var och på espressohouse där donken legat förut och jag hade aldrig varit för men var ett riktigt mysigt krypin. Dit blir det att gå flera gånger! Drack en sån otroooligt god caramell latte med grädde toppat med varm colasås, hur gott som helst!

Jag älskar ju att dansa så mycket så vi ska ta och börja gå och dansa zumba tillsammans och låta höften och allt röra sig lite! känns riktigt kul att äntligen träffat någon man kan hitta på saker med:) 





❤️ The city

Snart så ska jag åka in till stan för att ta en fika med en tjej som kommer bli första gången vi träffas. Det ska bli trevligt! Sen blir det en soffkväll.



❤️ Hearts

Åh vad jag älskar mina små vita hjärtan som jag fyndade förut. Dom passar så bra på skåpen i köket! Att något så litet kan göra så mycket.






❤️ Fifty shades of grey

Imorse så blev det träning igen för min del, så underbart skönt och nu så sitter nersjunken i soffan med filt och läser en bok som jag totalt har blivit beroende av. Det går verkligen inte att sluta läsa för att man bara vill fortsätta! Filmen kommer ut alla hjärtans dag så den längtar man till!

Fifty shades of grey - läs den!


❤️ Slappardag

Idag så blir det en lugn dag. Har varit på gympa med Fanny som hon älskar och nu blir det väl lite städning som står på schemat. Men först av allt just nu blir att laga lite lunch då magen börjar ropa!

Liten prydnad som finns i mitt vardagsrum



♥ Morgonmys

Godmorgon! Eller ja jag har varit uppe sen 7 dock så man känner sig lite trött och seg. Jag har faktiskt börjat fundera på att gå till vårdcentralen och ta prover för jag är ständigt trött, jag känner mig sällan pigg. Något slags brist på något måste jag ha och det känns inte så kul.
 

♥ The beautiful heart

Dessa vackra kaffekoppar måste jag bara köpa och byta ut dom som jag har. Jag har en stor förälskelse med saker som har hjärtan på.
 
 

❤️ Hemmaträning

Var på gymmet imorse ochbkev så peppad på att köra lite hemmaövningar med! Så här körs det squats och höftlyft! Sist jsg körde stenhårt på det hemma kunde jag knappt gå i trappen dagen efter. Me like!



❤️ Söt pumptvål

Hittade så otroligt söt pumptvål när jag var på rusta och så luktar den så gott. Så härmed kommer jag enbart köpa dessa tvålar på rusta! 10kr dessutom, vilket klipp! 



♥ Så mycket kärlek

Sitter och lyssnar på en vacker julsång oh holy night och längtar tills den första snön vräker ned utanför fönstret och det närmar sig december då man kan börja göra massa julmys inomhus med massa julsång. Massa tända ljus. Älskar julen och tycker den är den vackraste högtiden på året som finns.
 
 

❤️ Bad

Nu blir det att lägga sig i ett riktigt varmt bad och släppa på alla spänningar och lyssna på lugn avslappnande musik.



❤️ Tjejmiddag/utekväll

I lördags så var det tjejmiddag med helt nya främmande brudar. Träffade en av dom på dagen hemma hos henne så gjorde vi sällskap. Efter middagen så blev det utgång för några av oss och det blev helt spontant så det var grymt roligt! Det blev en massa dans och även karaoke en omgång. Vi åkte hem 4 på natten och shit vad kul vi hade!




RSS 2.0