❤ Hustler topp

Åh idag kom min rosa hustler topp som jag köpt. Visst är den fin! Tänk vad så mycket snyggare det kommer bli när jag fått en liten mer tränad mage.
 


❤ Kläd inhandling

Nej om man ska ta och rensa ut och städa lite kläder från Fannys byrå som är för smått och ersätta det med lite nya kläder jag köpt som har tvättats. 

Skönt att äntligen ha lite mer kläder till damen då det känts som man left på det minimala hela tiden då man behöver en uppsättning på dagis med.



❤ Smoothe

Barnen är på dagis och leker och jag sitter just nu och dricker min goda hallon smoothe som jag mixat till. Så somrigt och gott!

Till middagen så kommer en vän med deras 2 barn så blir det att äta lite middag och sedan titta på lets dance ikväll.



♥ Sängdags

 
 

❤ Balsam metoden

Funderar på om man ska ta och testa att köra balsam metoden som verkar ha blivit en favorit för håret och bloggas om en hel del. 

Här är det bl.a 2 personer som har gjort metoden och deras hår ser ju friskare mer livat ut än innan. Någon som gjort balsam metoden?




 

❤ Hoppas på soffkväll

Nej om man ska ta och lägga Max till sängs och hoppas på att han somnar så snällt och inte bråkar med mami sin. Så får Fanny som vanligt somna i soffan så man får en lugn kväll. Kanske ta ett litet bad? Vi får se.. Det blir nog krypa ner i soffan och titta på eldsjälsgalan kl 20.



♥ Nya tag

Jag har fått en sån stor längtan till att träna hela tiden. Dock så åker ju killen iväg idag och är borta över helgen så det kommer inte bli mer träning för mig denna vecka tråkigt nog. Det är så kul att man får ett sug till att komma iväg att träna. Jag går ju bara på pass då jag tycker det är superkul plus att man blir ju taggad eftersom att vi är flera. Det är kul att gå och träna vanligt på gym med men det är så lätt att tappa suget om man går själv. Nästa vecka blir det nya tag! 
 
 

❤ Sexpack

Ser man inte lite magrutor som börjar att synas? :p Jag tänkte inte skaffa mig ett sexpack utan bara lite slimmade magrutor. Börjar allt slit att synas tro..



♥ Myskväll

Nu blir det att hoppa in i duschen en snabbis och sätta på sig myskläder. Sen så blir det att krypa ner i soffan till kl 21
 
 
 

♥ Snygg mage

Åh min kväll är räddad! Ikväll så är det säsongstart av greys anatomy!! Som jag längtat!
 
Har ett litet mål att skaffa mig sådan mage till sommaren!
 
 
Grymt snygg kropp måste jag säga! Inspiration
 
 

♥ Smarriga cupcakes

haha såg en rolig bild som dök upp på facebook idag och tyckte det var väldigt inspirerande! Man kanske ska ta och baka till sig sådana cupcakes till ens 30års fest? Det skulle nog bli väldigt uppskattat, haha.
 
 
 

♥ Plockning

Igår så for jag iväg till fremax och tränade lite step. Det är ett riktigt tuff pass och blev helt slut. Ledaren plågade oss 15min extra efter passets egentliga slut, haha. Får se om jag hinner köra lite core idag då killen ska lasta skoter och grejer då han ska iväg med några polare till fjälls och åka skoter.
 
Idag händer det inte så mycket. Det blir det vanliga när man har barn, plocka saker överallt! Man plockar fint och man hinner inte kolla bort i 5sek utan att sakerna ligger överallt igen, hehe
 
Min vackra ögonsten Sudden som vi var tvungen att ta bort för några år sen ♥
 
 
 

♥ Träning

Idag så blir det lite träning igen hade jag tänkt! Det blir step hade jag tänkt! Hade tänkt träna igår med men blev inte så.
 
Igår så blev det titt på premiären av Hasselhoff en svensk talkshow, och jag måste säga att den var så mycket bättre än vad jag trodde det skulle vara och det var sjukt roligt! Det blev väldigt mycket skratt i soffan.
 
 
 

♥ Ungdom på nytt

God morgon. Det var ett tag sen det blev ett inlägg men jag har inte riktigt varit inspirerad eller kommit på något att skriva. Stog och kollade i kylen och skafferiet och insåg att det inte fanns frukost att äta, det har tagit slut! och min mage kurrar... Måste ta och handla lite så det fick bli några after eight för att mätta litegrann och gott är det:P
 
Den 13mars så händer det något riktigt kul! Syrran och mamma ska gå och se på art on ice på globen och jag och 2 polare ska gå på Backstreet boys på hovet och rocka loss till gamla hits! Med lite vin och musik före. Uppleva ungdomen på nytt! Så det ska bli riktigt kul!
 
 

♥ Träningsvärk - oja

Jag har världens träningsvärk  mage och ben sen träningen i torsdags. Igår så blev det bara värre och värre i benen så kunde knappt gå på kvällen och magen kändes som bara den när jag skulle lägga mig ner, haha. Men så skönt att vara igång och träningsvärk vill man ju ha för det är då det tar! Man känner att man lever.
 
 
 

♥ Gulligt

Såg denna bild på ett forum. Hur gulligt är inte detta på en skala? Det är väldigt svårt att inte bli kär i bilden. Hur hästen tittar ner på den lilla flickan!
 
 

♥ Summer

 

♥ Leggings

Dessa läckra leggings har jag köpt! Så dom landar nog i brevlådan antingen idag eller nästa vecka. Tycker dom är så läckra!
 
Här så vräker snön bara ner, men jag måste faktiskt ta och erkänna att jag längtar efter den härliga våren. Men i mars så blir det en liten resa till huså för skoteråkning. Se om det blir hela familjen med barnen eller om det bara blir jag och Robert. Det återstår att se:)
 
 

❤ Frukost




❤ Träningsstart

Idag ska jag äntligen komma iväg till fremax och komma igång med träningen igen! Idag blir det getfit och det ska bli så skönt att komma igång efter denna långa uppehåll och sen så blir det ju att inviga mina nya snygga träningsbyxor. Jag är så sjukt taggad!





❤ Pink topp

Hittat en sån grymt snygg topp som jag köpt och jag älskar bara färgen på den! Den blir ju riktigt snygg över bikinin på sommaren också! Nu så blir det att träna till sig lite slimmade fina magmuskler.


❤ Tillbaka till vardagen

Nu var det ett tag sedan jag la in något inlägg men det har varit så fullt upp med killens 30års fest. På kvällen så hamnade vi på oscars i stan och det var mycket trevligt. Men nu är det över och vardagen har gått över till det normala. 

Igår så var jag och Robert på bio och såg 100åringen. Den var bra men trodde det skulle vara bättre, men den var lite rolig och annorlunda.




 

❤ Klar

Jag är helt slut och med världens huvudvärk. Jobbade natten som var, hem och börja med maten. Drygt 12 timmar tog det, puh! Nu återstår städning igen.

Min potatissallad


❤ Pajer

Det är full fart här. Ska göra 6 pajer och 3 är helt klara. Sen blir det att stå och skala tusen potatisar till min hemmagjorda potatissallad. Det är skönt att man får hjälp med lite av den andra maten då en vän gör det hemma hos sig:)



❤ Fullspäckad dag

Städa städa städa består dagen av. Inte så jätte kul men ack så skönt och härligt när det blir så fint! Imorn blir det att fixa all mat som ska finnas på bordet! 

Nä nu väntar tvätten!



❤ Ren Skrev

Sitter här och små fnissar fortfarande. När vi satt och kollade på tv så sa jag rakt ut "jag ren skrev listan igår"  vi började skratta ett bra tag! Ren skrev? Heter det så? Det lät jävligt fel iaf! Är inte det ett tecken på att man börjar bli bra trött om man inte vet om det heter så eller om man säger helt galet, haha. Ett gott skratt fick man iaf!

Nej nu blir det hoppa in i duschen och sen lägga sig och sussa! Godnatt!



❤ The winner takes it all

Sitter just nu och hämtar andan litegrann efter att ha städat som en galning. Fått mycket gjort så det är skönt! Max borde vakna snart så då blir det att hämta hem Fanny från dagis!



❤ The fire

Nu blir det att städa huset för fullt denna vecka och fixa ordning massa mat då det kommer firas att Robert fyller 30år så det blir ett kalas här på lördag! Så det är mycket att stå i. 

Så musiken dunkar för fullt och nu ska det städas!



❤ Skor shop

Varit och inhandlat 2 par skor till mig. Egentligen så skulle jag bara köpa ett par rid boots men blev kär i ett par till då jag älskar nitar så det fick bli 2st. Gäller att passa på när det är 70% rea!

Handlade dom i en liten sko affär här i bommen och dom brukar ofta ha riktigt snygga skor!




❤ Cupcakes

Här har vi dagens bakning gjord av mig. Det blev riktigt gott ska jag säga!



♥ Undo

Säger en sak, Sanna Nielsens bidrag Undo i melodifestivalen är helt klart årets vinnare! Den är så otroligt bra och jag älskade den från den första ton hon tog! Kroppen rös under hela låten. Love it, bästa bidrag ever ♥
 

♥ Greased Lightning

Anna kommer du ihåg? :D
 

❤ Seriekrock

Nu rullar vi efter att ha suttit fast i kö på E4 råneå norr om luleå efter en seriekrock mellan flera lastbilar. Våra vänner har stått stilla sen 13.30.  Det ska bli skönt att komma hem sen.
 



 


❤ Ishotellet

Igår så åkte vi till jukkasjärvi i kiruna till ishotellet som är gjord av is och snö och kikade lite. Det är riktigt häftigt och vi har varit där en gång tidigare. Det ser olika ut för varje år. 

Ligger just nu i sängen och försöker natta Max och sedan blir det en liten skotersväng!

Ingång

Baren








❤ Skotertur

Idag har vi varit ute och åkt skoter med skoterpulka med barnen och dom tycker det är så kul. Dom minsta sitter och tjuter i skratt när det guppar lite, hehe.

Snart blir det att fixa lite middag till magen. Kyckling lindat i bacon, mumma!



❤ Gosegrisen Max

Här har vi min lilla gosegris som absolut inte ville sova middag utan bara levde rövare i sängen! Mamma ville att han skulle sova middag då han va trött men icke sa Nicke! Pussgurkan min



❤ Bastu

Igår kväll blev det lite action. Killarna åkte in till Kiruna till ett skotergarage. Så jag och Madde drog en handduk över oss och hoppade in i bastun med cider,chips och en himla massa vin. Vin och bastu är ju farligt, man blev lite packad! Haha. Vi hade på lite disco också ur radion! Dessutom så gick vi ut i snön och knäppte ett kort på våra huvuden och skickade till killarna. Det blev att knäppa om lite för det blev så kallt. Jag dessutom ramlade helt och hållet ner i snön då snön gav vika, så jag gjorde verkligen ett snöbad!:p




❤ Vin och bastu

Sitter just nu och dricker lite vin och ska snart basta! Riktigt härligt säger jag! Varit ute på en liten tur med pulka och skoter och fikat lite i en fjällstuga. Tände också upp en liten brasa i kaminen som fanns i stugan, så det blev riktigt varmt och härligt!



❤ Daim älskaren

När jag var på affären idag så gott jag en ny snaskig sak! Jag absolut älskar daim  och hittade daim muffins!! Wohoo. Jag blev förstårs lycklig!



RSS 2.0