♥ Crush your heart and say you'll never giving up

♥ Burning

Har precis kört mitt rump pass, Squats och höftlyft och jäklar vad det brände i lår och framförallt rumpa! Se om jag kommer kunna gå i trappen imorn när jag vaknar.
 
Idag så har barnen lekt med 2 kompisar hela dagen så det tyckte dom var riktigt kul! Max somnade fort men Fanny har dock inte gjort det så hon sitter och bygger pussel. Hoppas hon somnar snart så man kan få en soffkväll med tv.
 
 
 

♥ Abs workout

God morgon. Dagens startade med lite magövningar och ätit frukost och druckigt ett glas karamell kaffe. Mumma.
 
30 crunches. 30 bicycle crunches. 20 reverse crunches. 30 sec high knees. 50 jumping jacks. 10 pushups. 1 minute plank. vila i 30-40 sekunder.,upprepa 3-4x
 
 
 

♥ Rumpträning dag 1

Ska från och med nu pumpa rumpan hårt med träning hemma varje dag för att få ett putande ass! Så dagens eller snarast kvällens rump pass är avklarat och jag kunde ärligt talat knappt gå nerför trappan efter jag la max, haha. Sånt gillar man för då vet man att det tagit! Har tagit ett före kort så ska se om det har hänt något på en månad så tar jag ett nytt kort då. Ska bli intressant och se om det blir lite skillnad.
 
Kvällens övningar bestog av squats och rumplyft. Räknade dock inte hur många jag gjorde utan jag körde vardera övningar till 2 låtar var.
 
 
 
 

♥ Tjejmilen vs midnattslopp

Det är nog dags att börja fylla ut party appen på spotify lite mer och börja löpträna! Jag och 3 andra kompisar ska nämligen vara med och springa tjejmilen i sept i Stockholm och sen festa på birka kryssning. Det kommer bli grymt! Kommer även eventuellt vara med och springa midnattsloppet i sthlm i aug om min polare Mathilda kan men det tror jag nog att hon kommer kunna göra! Så det är två saker man ser fram emot! Det som är det roligaste med midnattsloppet är att det är mycket musik hela tiden runt hela rundan och många klär ut sig så det blir som en stor fest! Om det blir att vi kommer vara med så ville vi verkligen sticka ut och kommer vara med som två springande poliser! Så det kommer bli grymt!
 

 
 

❤️ lugn kväll

Trött tjej har vi här. Hoppas barnen somnar tidigt ikväll så jag kan krypa ner i soffan och titta på tv. Bara vara. Skulle va skönt!:)



❤️ God morgon

Godmorgon! Här var man lite trött och seg idag! Idag har vi äntligen strålande sol idag så det är riktigt härligt!

Skulle vilja göra så mycket ute på tomten men det får bli nästa vecka. Göra fint på tomten och köpa lite ute blommor.



♥ Livad dag

Idag så har en vän varit hos oss med sina 2 barn så barnen fick leka en massa och det blev verkligen livat, hehe. Nu ikväll så blev det att avverka några avsnitt till av skilda världar som man börjat sett på nytt igen. Jag följde verkligen den slavisk när den gick på tv. Loved it!
 
Jag fick verkligen gåshud av denna video, jag älskar slutet när höjningen kom. Amazing!
 

❤️ Dags för klippning

På måndag blir det att ringa till frissan och beställa en tid till Max då han börjar bli lite väl långhårig, hehe. Tänkte klippa lite kortare fast även med lite längd så man kan ruffsa till han lite. 

Gopojken ❤️


❤ Blombud

Idag så ringde min mobil från Norells ang blombud och det var min fina vän Anna som skickade den! Åh så glad jag blev och den gjorde verkligen min dag! Tack tack tack fina du! ❤



❤ Smaker

Idag så kom äntligen mina kapslar till kaffe maskinen! Beställde hem vanilj, caramell och chai. Jag testade chai redan nu och ack så gott det va!




♥ Resa

Åh idag far man ner till Skövde. Ska bli så himla roligt! Så nu blir det verkligen syster time for real. Sen imorn blir det också att handla lite blond färg intensivtoning som håller 6-8v och liva upp håret lite som Thea ska hjälpa mig med. Se vilken blond toning det blir för det finns nog lite att välja mellan. Nej nu blir det att tvätta håret och fixa ihop det sista.
 
 

❤ I min ägo

Åh igår kom min babe hem med en nespresso maskin. Såå gott! Så nu blir det art beställa lite kapslar som kommer bl.a bestå av min absoluta favorit chai latte!



❤ Längtan

Nej nu blir det att sussa. Längtar så tills på onsdag då man ska åka till Skövde till min älskade syster och ha kul! Stannar där tills söndag och det ska verkligen bli super mysigt!



♥ Conchita Wurst

Det var inte mycket bra bidrag alls iår i eurovision men jag blev totalt förälskad i österrike conchita wurst! Vilken fantastisk stark bra låt och vilken röst! Älskar Sannas låt men tror helt klart att detta blir årets vinnare och jag hoppas verkligen det om inte vi vinner! Fantastiskt är bara förnamnet!
 
 

♥ Nespresso

Måste ta och dela med mig av ett måste. Jag gillar inte direkt kaffe, rent kaffe. Men när jag var och besökte min vän så hade hon köpt en Nespresso maskin "ni vet kaffemaskinen från george Clooney reklamerna" och det var så fruktansvärt gott. Jag blev bjuden på kaffe med smak av vanilj och karamell och jag säger my god vad gott! Lätt ett beroende. Smakar precis som kaffe fast lite smaksatt med massa skummjölk, mums. Så det  blir att köpa lätt en Nespresso maskin!
 
 

❤ Utevistelse

Idag så har det blivit lite städ och tvättning på schemat. Igår så såg man på Eurovision delfinal 1 och riktigt roligt att Sverige gick vidare till final!

Nu snart när Robert kommer hem så blir det att gå ut en liten stund så barnen kan leka lite ute medans Robert ska klippa ner lite buskar.

Min vackra Fanny❤


❤ 1år närmre pension

I söndags så hade vi lite fika hos oss då jag fyllde år i lördags. 28år och ett år äldre.

Fick bl.a  2 var av dessa frisör schampo/balsam 

Denna hårborste köpt hos frisör och jag bara älskar denna! Om man inte borstar håret på 2 dagar och det börjar bli lite tovigt så tar denna borste ut allt på en gång hur lätt som helst utan slit.


2 snygga byxor. 


❤ Sthlm visit

Vi var en sväng ner till Sthlm under Valborg och kom hem i lördags. På torsdagen så åkte jag och Max lite pendeltåg för att träffa min underbara vän Anna som var så längesen sist! Det var så kul att träffa henne igen!<3 

På fredagen så blev det att träffa en vän Angela som var längesen sen sist och det var också riktigt kul att träffa henne igen! Vi gick i lite butiker för att sen åka till Gröna Lund till dom öppna. Det var riktigt kul att åka dit!


Bananen var också där för uppträdande




RSS 2.0