❤️ God fortsättning

Hoppas alla haft en riktigt God Jul och får en god fortsättning! 

Idag så händer det inte så mycket så det blir bara att vara hemma och ta det lugnt!



❤️ Milton

Har inte Milton en skön sovställning eller vadå?



♥ Dans

Igår hade man en sådär härlig dag igen! Jag och Heidi gick ju till systemet och shoppade lite, blir lite mer imorn. Sen följde hon med mig hem för kaffe, och sen satte vi oss på youtube och tog fram massa sköna låtar så det slutade med att man stog och dansade i detta lilla rum. Försökte på sig lite belly dance men det gick ju som det gick, hehe. Jag är en riktigt danskung och kan inte sluta, haha. Men ikväll efter jag lagt barnen så kommer hon över till mig igen för lite mer dans och en varsin irish coffie men det blir dooleys coffie. Men blir bara en för mig då jag har barnen.
 
Dans och musik gör en lycklig!
 
 

♥ Döma folk p.g.a deras utseende

Här nedan läger jag in en länk till en video som jag tycker är grymt bra gjort! Riktigt bra gjort från denna kille.
Det finns väldigt många människor här ute i världen som dömer människor p.g.a deras utseende. Det har jag själv erfarenhet utav och blivit kallad ful och äcklig m.m. Det är inte ens utseende som visar hur en person är! Det är insidan som räknas och deras personlighet. Det finns många människor som har hela ansiktet full av piercingar och folk tar omvägar för dom tror att det är en hemsk människa men i själva verket kan dom vara den snällaste personen som finns? Ni förstår vad jag menar. Det är inte ens utseende som visar vem man är och man ska inte döma människor p.g.a deras utseende! Man ska få vara den man är utan att bli dömd på utsidan!
 

♥ Söt klänning

Åh har hittat en sån otroligt snygg och söt klänning! Denna blir det garanterat att köpa efter julen! Fastnade för denna på direkten och är ett måste!
 

❤️ Mysdag

Idag blir det att möta upp min fina vän Heidi kl 12 och gå och shoppa på systemet till fredag. Sen så blir det att gå hem till mig då hon är så sugen på min supergoda karamellkaffe ned mjölkskum! Riktigt gott!

Just nu så går jag runt och städar och har min favorit låt på repeat! Foreigner - I want to know what love is



♥ Give me Love

Åh vad jag älskar denna låt!
 

❤️ Spetsklänning

På fredag så blir det utgång med massa dans med min underbara vän Heidi och med Caroline! Längtar så mycket och när jag är ute och dansar så är jag verkligen som lyckligast! Tycker det är så roligt.

Denna underbara klänning har jag köpt hem så den kommer komma till min ägo till senast fredag så det blir att ha dennpå fredag. Är det något jag verkligen älskar så är det spets! Skulle köpa ett par riktigt snygga höga stövlar till men tyvärr så visade det sig att dom stövlarna var populära så var nästan slutsåld i alla stl och min stl. 





❤️ Tomte

Idag så har min tomte fått komma in till värmen! Tyckte nog det blev lite för kallt på sopsäcken ute i boden.



❤️ Mina bebisar

Mina fina underbara bebisar ❤️ 
Milton är verkligen en underbar hund. Så lugn, man kan verkligen inte tro att han bara är 11,5 vecka! 



❤️ Världsrekordet

Igår så gick vi Sundsvalls borna ett fackeltåg över den nya bron för att fira in lucia samt slå ett världsrekord! Alla som var med i rekordet måste ha ett tärnljus eller något liknande och ett band runt armen för att bli registrerad. Vi skulle slå Indonesien som var 3600 människor och vi slog det stort! Göteborg misslyckades. Vi var hela 15000 som vandrade men vi var 10300 som slog rekordet! Det åkte mycket helikoptrar och var massa filmning som vi ska skicka in till guiness rekord bok. Bara hoppas att det blir godkänt!

Dock var det riktigt kallt så man blev som en isbit då vi var utomhus i långa köerna o 3,5 timma. Hehe

Vi samlade också in väldigt mycket pengar till Radiohjälpen för hiv! Vi lyckades bog få in iaf minst 40.000kr lätt!




♥ Sexy red dress

Tomten om du hör mig just nu så önskar jag mig denna grymt snygga klänning från Nelly till julklapp!
 
 
 
 

♥ Världsrekord fackeltåg

Goddagens här är man seg idag! hehe. Ikväll när barnen somnat så ska jag försöka bära in julgransprylarna och klä den fia granen.
 
Imorn så blir det fika hos en vän och sedan ska jag och Heidi gå ner till stan och fira lucia och delta i världens längsta fackeltåg med start kl 15 över den nya Sundsvalls bron som invigning. Vi ska försöka slå världsrekordet och det längsta fackeltåget hittills i världen är i Djakarta i Indonesien 2011 och det deltog 3 690 personer. Så nu ska vi försöka slå det rekordet! PÅ sidan där man anmäler sig så är det 4051 personen som tackat ja och ska delta så hoppas det blir så. Först så blir det nog en visit på Clas ohlson och köpa oss en varsin batteridriven fackla för att garantera oss i rekordet då det bara räknas med om man har fackla. Dom delar ut 3000 facklor men dom kan ju ta slut fort, det vet man aldrig!
 
 

❤️ Milton

Idag känner jag av i ryggen litegrann efter en dags tågresa igår men det var helt klart värt det. Milton är så himla mysig och lugn. Gjort ett riktigt guldklipp! 

Ja idag så blir det bara rader lugnt och ikväll så blir det tabata träning igen inne i stan! Blev inget för mig förra veckan så nu får msn ge det dubbla!






❤️ Resedag

Åh så trött jag är! Gick upp 04.50 då mitt tåg gick 05.20 mot Alvesta där jag ska hämta hem min fina Milton! 08.22 är jag framme och jag längtar så! Så denna dag består av tågresa. 



❤️ Lets be cops

Nu har man bosatt sig i sängen efter att ha kollat på film i deras biosalong dom fixat! Åhå vilka lyxstolar med. Man kunde nästan somna i dom. Vi såg iallafall lets be cops och herregud vilken rolig film det var! Skrattade gott många gånger! Det var en man som hette popo som vi skrattade gott åt! 

Jag sa till Anna att om vi får ett till varsit barn så skulle dom heta popo 1 och popo 2, haha! 



❤️ L O V E

 Sitter just nu på tåget sen kl 08 och är påväg ner till Uppsala för att träffa min fina vän Anna! Sen på onsdag morgon kl 05 blir det att ta tåget till Alvesta för att hämta hem min nya familjemedlem Milton! Så hela dagen kommer nästan bestå av tåg för min del. Maja kommer bli så glad för en lekkamrat. 



❤️ Partynatt

Åh så rolig kvällen/natten blev! Vi och in till stan till 23 och hamnade på Oscars så det blev mycket dans. Vi tog sista bussen hem och det var meningen att jag skulle sova hos Heidi men hennes kille var hemma också så tyckte det var skönast att gå hem. Så det blev en liten vandring hem ca 03.15



❤️ Ny klänning

Åh idag när jag skulle åka hem från jobbet så fick jag en julklapp av mamma och Pappa i förtid som var en svart klänning! Åh vad jag älskar den, den är riktigt snygg! Helsvart och sen på 2 stället genomskinlig. Så det blir att ha på sig den ikväll när det blir party på aveny!




❤️ Rose vin

Nu har jag varit på systemet med min fina nyfunna vän Heidi och köpt oss ett sött härligt rosé vin som vi ska dela på!  



❤️ Street of Philadelphia

Nu har gjort oss redo för en vilostund så nu somnar vi till Bruce Springsteen - street of Philadelphia. Godnatt 💖



❤️ Te med honungs morgon

Godmorgon härliga fredag! Idag så vaknade jag av lite halsont och rösten var lite lite förändrad, suck inte igen då jag redan varit typ förkyld en evighet! Så nu sitter jag och kurerar mig i soffan med en kopp te med honung i. Så gott! Måste vara på topp tills imorn då jag ska på tjejmiddag och sedan utgång. Man vill ju inte låta som en anka ju!

Sen blir det nog sova lite till här på soffan till musiken i bakgrunden.



❤️ Skyddshästen Sahara

Vi har börjat tagit med balou ut på tidturerna och det går mycket bra. Idag när vi skulle ut på en tur så kom det 2 hästar ut från skogen och han blev lite rädd och tröck sig emellan Saharas ben. Det såg så himla gulligt ut så det är inte sant och Sahara stog blixtstilla även fast hon hade en stor hund intryckt hos sig. Sötnosar ❤️




❤️ Inblick hos mig

Idag fortsatte jag julpynta lite. Fick även upp julstjärnorna i alla fönster på övervåningen så nu är det på topp! Satte även upp ute belysning på pelarna vid ingången!

Såhär ser det ut hemma hos mig. En liten inblick.








❤️ Hjärtats detalj

Älskar mitt fina fönster. Köpte ett till litet hjärta och satte på ljusstaken! Det är de små detaljerna som verkligen gör det hela!




❤️ Julshow

Goddag! I lördags så var jag med jobbet på södra berget för julshow och julbord. Det var riktigt gott och trevligt! Showen var riktigt bra! Dom som höll i showen var, Tommy Nilsson, nanne grönvall, Ellen benediktson, Hanna Hedlund och Kevin Walker. Efter showen så blev det mycket dans i baren! 

Sångtävling
 







RSS 2.0