❤ Huset fullt

Ja som ni har märkt så har det inte blivit något bloggande i helgen. Vi har haft två vänners barn här i helgen som är lika gammal som våra så det har varit full rulle här hemma kan man säga. Men nu sitter jag och njuter av yoghurt och banan och bara tar det lungt.

Idag så blir det att vika en massa tvätt då man tvättat upp allt och bara har slängt upp på bänken. Så det är en stor hög där nu, hehe



❤ Victoria secret

Idag så kom Victoria secrets mist med doft strawberries & champagne till mig! 




♥ Inspiration

 
 
 

♥ Wanties

 
 
 

❤ Krypa ner i soffa

Längtar tills ikväll då barnen somnat så man kan krypa ner i soffan med den goda kakan jag bakat framför Greys Anatomy! Inte orkat göra så mycket idag på eftermiddagen för blev lite trött!

Hoppas på en lika fin dag imorn som det har varit idag! 



❤ Goda dofter

Villebråd härlig dag! Vårkänslor i högsta hugg. Ridtur i förmiddags och nu så bakade jag daimpannakotta kaka. Mums vad det doftade gott. Nu ligger den och vilar sig i kylskåpet och ska göra det i minst 4timmar men tänkte ta och äta den ikväll.



♥ Nostalgi

Barndomsminnen kommer verkligen ifatt än när man hör dessa låtar!
 
Med denna låt uppträdde jag och min vän Anna för hennes mamma tillsammans med deras lillpojke till granne  som fick vara Tarzan mellan oss. haha!
 
Och med denna låt uppträdde vi för klassen då vi hade uttagning för typ småstjärnorna då vinnaren skulle uppträda för hela skolan i gymnstikhallen tillsammans med dom andra vinnarna.
 
 
 
 
Vilka minnen som tar en tillbaks till barndomen!

♥ Daim pannacotta kaka

 

 

 

150 g smör

2 dl socker

1 dl kakao

2 tsk vaniljsocker

2 ägg

2 dl mjöl

 

Smält smöret och tag av kastrullen ifrån plattan. Rör ner sockret i smöret. Rör ner kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Smöra en form på ca 24 cm och häll i smeten. Grädda i mitten av ugnen i 175 gr i 15 minuter. Kakan blir lite lös. Låt den svalna.

 

3 dl grädde

2 st dubbeldaim

1,5 st gelatinblad

 

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 min. Hacka daimen i små bitar. Koka upp grädden, tag av ifrån plattan och smält ner daimen. Rör även ner gelatinbladen. Häll över kakan. Låt stelna i kyl i minst 4 h. Servera kylskåpskall.

♥ Mig äger ingen

Vi såg filmen Mig äger ingen i helgen och den var så grymt bra och väldigt gripande! Jag tycker att Persbrandt hade ett grymt bra skådespeleri och jag tycker att han gjorde sitt livs bästa roll i denna film!
 
 

♥ Back home

Nu har man kommit tillbaka hem igen och möttes av härliga vår! Kändes lite roligt att åka från typ 2meter snö och att det vräkte ner tjock snö när vi åkte till ingen snö och vår. Idag är det riktigt vårigt ute och det gillas,
 
Det har iaf varit riktigt kul och mysigt i helgen med skoteråkning från förmiddag till mellan kl 17,18. " två soliga varma dagar fick vi så det är man glad över
 
Men nu är man tillbaka till verkligheten och städning står på listan:P
 
 

❤ Underbar dag

Det har varit en riktigt härlig varm solig dag idag! Så underbart!

Precis kommit tillbaka från lilla restaurangen efter god mat. Var väldigt livat där inne och hörde inget vad folket sa mer än massa bladder:p

Lite bilder från dagen






❤ Inte sovmorgon här inte

Godmorgon! Inte blev det nå sovmorgon här inte när man väl kunde sova, nä då gick det inte att somna om! Hehe.

Nu så blir det att käka frukost och mätta hungern!

❤ Lång dag

Idag så har det varit en riktigt härlig dag! Soligt och fint, dock lite blåsigt i början. Imorn så skulle vädret vara soligt med så vi hoppas på det! 

Efter många timmars åkning så for vi till hotellet och åt lite pizza buffé.

Vår söta lilla lekstuga vi bor i


Mysiga hotell restaurangen



❤ Vädergudarna

När denna bild togs så var det så vårigt och härligt ute! Red ut tillsammans med syrran när hon va här uppe och hästarna va så lyckliga! Vart tog det vädret vägen? Har bara vräkt ner snö och har snöat mestadels idag. Usch säger jag bara! När ska vädergudarna höra att jag vill ha vår nu? Att jag och sessan vill ha vår nu?



♥ Wanties

 

♥ Alvedon Novum

Jag har bara tagit vanlig Alvedon 500mg och min jobbiga huvudvärk har fortfarande funnits kvar och blev aldrig bättre. Idag testade jag Novum och den var riktigt bra. Min spänning i huvet har försvunnit! Ja tills vidare men tummen upp för Novum!
 
 

❤ Packning inför skoter resa

Godmorgon! Idag så blir det att börja packa eftersom att jag och Robert ska åks iväg på en liten skoter resa till Åkersjön. Det ska bli såå himla mysigt och längtar så. Vi åker 6 på morgonen så man har en skoterdag imorn med och våra söta små barn får stanna hemma för denna gång.

Den här söta tjejen fick jag hämta in till oss kl halv 6 för då ropades det mamma. 



❤ The heart

Ikväll så blir det lite kärlek på bordet! Lite kladdkaka med glass! Men först så blir det att natta barnen så dom sover gott i sina sängar. Min huvudvärk finns fortfarande där, det spänner lite lätt typ ovanför pannan. Inte så kul!

Men med detta och Greys så hoppas jag att den blåser bort.



♥ Full utrustning

Igår medans jag städade i köket så höll barnen på för fullt. När jag kom ut i hallen så såg jag att dom var fullt påklädda! Fanny hade satt på västar och grejer, och Fanny hade på det ena efter det andra, haha.
Mina söthönor!
 
 

♥ Förkylning & huvudvärk bort

Hoppas denna förkylning ger sig snart för har nästan ständigt halvspännande huvudvärk. Det beror säkert på förkylningen. Idag är en sån här dag som inte är bra. Allt känns pest och det är jobbigt med sådana dagar men vad gör man.
 
Ikväll är det greys anatomy igen och så jag längtar tills ikväll då jag kan krypa ner i soffan framför det.
 
 

❤ Candy crusch

Måste faktiskt ta och erkänna att jag är en candy crusch alcoholic! Haha. Börjar man så är det väldigt svårt att sluta spela det! Så det är bara att tuta och köra!



♥ Mys med mormor

Idag efter att jag lämnade barnen på dagis så åkte jag hem och hälsade på min mormor och åt lite frukost tillsammans med henne, så blev kvar där en liten stund. Snart så blir det att lägga sig i soffan och äta lite lunch " lite orientalisk gryta som blev kvar" och titta på min favorit såpa våra bästa år som jag tittar på varje dag på veckorna när jag äter lunch, så mysigt.
 
En bild på mig och mormor från 2008
 
 

♥ Total Eclipse of the heart

 
 
 
 
 
 
 
 

 

♥ Wen

Har klickat hem Wen produkt på tradera som jag tänkte testa för läst på många bloggar att den är jätte bra. Så hittade en på tradera som var rätt billig och tänkte ge det ett försök. Det blir ju inte värre än att hoppa över detta om det inte är bra! Någon som prövat Wen?
 
 
 

❤ Vår hejdå

Jaha då var den härliga vårvädret slut och man vaknade upp till detta. Visste ju att snön skulle komma men jag tyckte det ju var såå härligt med solen och vårkänslan! Man blev så mycket piggare och gladare! Någon som började sakna denna snön?



❤ Trött Max

Max ropar på mig och säger sova och hör hittar jag han! Men nu röjer han igen med syrran och det byggs koja!



❤ Förkylningstid

Har en tryckande huvudvärk igen och ont i nacken. Dumma förkylning! Om en liten stund så blir det att börja koka ihop grytan då det ska sjudas i 20-25 min. 

Längtar till fredag för då har vi barnvakt så ska jag och Robert åka till Åkersjön över helgen och åka massa skoter och ha det mysigt! Ska få hyra en skoter av än som Robert känner så det blir riktigt kul att ha varsin!



❤ Hemmagjord marinad

I förmiddags så förberedde jag vår middag. Strimlade grytbitar så får ligga och dra i hemmagjord marinad några timmar, doftar riktigt gott. Det ska bli orientalisk gryta. Det är så gott och längtar tills det är middag! 



❤ Barnfavorit

Så trött jag börjar bli men ska försöka städa lite i tvättstugan efter att barnen somnat. Men det lär nog bli en tidig kväll iaf som det känns nu.

Idag så fick det bli pannkaka och det är ju bara så gott! Dessutom en stor barnfavorit!



❤ Läsning

Fanny sitter och läser lite för Max men det blir ju mest prat om bilderna! Mina små sötisar!

Nej nu blir det att väcka Max då han sovit sin timma.



❤ Estelle & thild

Åh har äntligen hittat en super bra ansiktskräm för känslig hy med märket estelle & thild som syrran rekommenderade. Den är bara gjord av naturliga ämnen med bra oljor och vitaminer, inga tillsatser alls. Den återfuktar huden och gör den len länge. 

Denna årstid så blir jag så torr i t zonen och även fast jag smörjt huden efter jag peelat området så har det torra kommit fram efter en liten stund men inte med denna! Behöver inte ens peela. Absolut den bästa krämen jag haft och kommer aldrig att byta. Kommer köpa mer produkter av denna serie! Finns att köpa på apotek.



❤ Ungdomsidoler

Gomorron gomorron. Trött och förkyld är vad man är! Hehe. Vi åkte ju ner till Sthlm tor-fre och mötte upp syrran vid hennes tåg på centralen och det var riktigt trevligt! Det kändes så vårit ute. Vi gick och åt middag tillsammans på allstars som låg i hotellet där vi bodde och sen så delade vi på oss vid Globen eftersom jag skulle till hovet. 

Dom gick ju på art on ice och jag skulle självklart gå och se ungdomsidolerna Backstreet Boys! Jag måste säga att konserten var riktigt bra och det var riktigt härligt att vara 14år igen, haha! Vi stog nära scen så vi såg riktigt bra. Det var t.o.m att vi ville åka på nästa spelning i Gbg!







❤ Carbonara deluxe

Nu ska vi sätta oss ner och njuta av en pasta carbonara jag gjort! Mums.

Sen så blir det att packa lite lätt då det blir tåg mot Sthlm imorn!



♥ Tystare dag

Hemkommen ifrån Willys inne  i stan efter en veckas inhandling, så får se vilken mat som blir till ikväll. Idag ska jag försöka ha en tyst dag eller iaf inte prata alldeles för mycket då jag har fått halsont, vill ju inte att det ska bli värre även fast det lär bli det efter imorron kväll:P hehe.

 

Nej nu får det bli duschen och tvätta håret då jag inte kommer hinna med det imorn innan det blir hämtning för Max!

 

♥ Total eclipse of the heart

)

❤ Brudklänning

Bredvid Ica som finns nära oss så finns det en blombutik som också säljer massa fina lantliga saker m.m. När jag gick förbi den affären när jag skulle gå in och beställa thai mat i affären bredvid så såg jag att den fanns en riktigt fin brudklänning i skyltfönstret. Den var så otroligt vacker och det fanns en liten barnklänning i samma stil.

Tänk att få bära en sådan någon dag! Visst är den vacker!




❤ Vila

Känner mig så tung i huvudet just nu. Som jag har ont i huvudet fast ändå inte. Men har tagit Alvedon i förhoppning att den tunga känslan ska försvinna. Kan va för att jag är trött med..



❤ Ridtur i det fria

Idag tråkigt nog så åker syrran hem igen men vi hann med en liten tur ute tillsammans och det var mycket roligt!






❤ Kassler gratäng

Idag blev det en riktigt god kassler gratäng. Det blev en stor hit hos Max!


400 gram kassler i strimlor
1 lök
1 dl ärtor
1 dl Milda mat extra
2 dl lättmjölk
1 burk Philadelphiaost extra light
1 klyfta vitlök
400 gram kokt pasta

Stek löken i lite matfett och få den lite mjuk. Häll i kasslern och fräs vidare. Häll ner matlagningsgrädden, osten och mjölken och rör till osten smält helt. Häll i ärtor och låt det hela puttra. Smaka av med salt och peppar. Blanda med pastan och strö över lite ost och ställ in i ugnen i 225gr i ca 15min.

❤ Fantastic Day

Alltså kan man inget annat än känna sig lycklig denna sprudlande dag? 

Imorn efter jag skjutsat barnen till dagis så blir det att åka till min vackra Sessa och rida! Hoppas på en sånhär fantastisk dag imorn med!



❤ Vår väder

Åh det är så himla underbart väder ute! Blå himmel och strålande sol. Vår känsla på hög nivå! Men det vänder nog tvärt snart igen då det bara är början på mars. Lite väl tidigt med vår än. 

Ligger och spelar candy crush medans Max sover och Fanny leker på dagis och snart somnar jag!



❤ Syskon mys på hög nivå

Igår kväll så jobbade jag igen och då passade jag och syrran på att ha lite syskonmys medans brorsan tittade på tv. Så jag köpte med lite gottigott och så tittade vi på en film som hette best man down. Så det var riktigt trevligt!

Imorn så åker hon hem till Skövde igen men vi ses redan på torsdag igen då vi ska till Sthlm från tor-fre förmiddag. Mamma och thea ska se art on ice medans jag och 2 vänner ska gå på konsert samtidigt. Så det blir riktigt trevligt! 




♥ Mom is home

Annsi kommer du ihåg?;) bäver dansen i bilen påväg mot väskusten, haha!
 

❤ Max bitaren

Busfröet Max som har börjat bitas som bus! Ja det gillas ju inte och hoppas det försvinner snart! Bitit storasyster ett antal gånger. Men tror det kan ha att göra ned att tänderna kliar och vi slutat med napp på dagen så det blev tillbaks med napp igen.

Mammas gullhöna!


❤ Sanna Nielsen blev vinnaren

Godmorgon! Vad trött och seg man känner sig då! Igår var det mello final och syrran kom över och tittade med oss som är på besök så det var trevligt! 

Från första början jag hörde Sanna Nielsen undo så sa jag detta är årets vinnare och den är ju så grymt bra! Men vilken rysare det blev i slutet men Sanna vann med 2poäng mer! Ojoj vad nervös man blev!

Idag så blir det en städdag och Robert ska fortsätta bygga i Max rum så vi får klart det så han kan få sitt egna rum!



❤ Pippi Fanny

Fanny sa att hon ville vara Pippi Långstrump så det skulle vara två tofsar. Hon ville dock inte ha flätor så det fick bli en light version utav Pippi!



❤ Kettlebells

Igår så blev det ett tufft pass kettlebells och msn pumpar verkligen ut varenda muskel man äger och har! Det är verkligen det tuffaste passet jag varit på, slut i kroppen redan vid uppvärmningen nästan, haha.

Ikväll så blir det jobb så har passat på att sova ut lite extra nu i förmiddags innan hämtning för Max. Så skönt!



❤Dubbelpass

Igår så var jag och en kompis och tränade core men det blev ett dubbelpass för oss för hängde på passet latin fusion direkt efter och det var riktigt kul! Men kom på mig själv under latin fusion att jag måste börja på yoga! Oj så stel man kände sig i kroppen till alla de flirtiga rörelser! Haha. Våran ledare är ju hur mjuk som helst i kroppen så man skrattade lite åt sina rörelser. Så ska försöka gå på yoga just för att försöka få en mjukare kropp och få bort min stelhet.
 
Men det kommer iaf troligen bli att fortsätta med dubbelpass på onsdagar med dessa då core bara är 30min. Så det blir kul!
 


❤ Sexigt





♥ Galaxy & Silver Sparks

En riktigt snygg enkel make up. Ta ock söka efter dessa och köpa. Det var en riktigt fin färg på dessa två.
 
 
 
 

❤Soffläge

Hamnade precis i soffan efter att ha städat och tvättat lite. Magen börjar också ropa efter lite hunger. Blir att äta lite om en timma efter jag hämtat hem Max. 

Det var tänkt att vi skulle åka till himlabadet idag men kom på att det är ju sportlov så lär vara fullt med folk så vi väntar tills det är över!



❤ IRL

Sitter i soffan och börjar bli trött. Har precis kollat på filmen IRL och den var riktigt bra men också hemskt. Dels också för att jag har suttit i den sitsen med då den handlar om mobbing största delen. Man blev lite påmind för sånt sitter alltid kvar. Men det var en riktigt bra film! 



♥ Rosa bikini

Har precis klickat hem denna söta rosa bikini! Längtar tills den hamnar i brevlådan. Jag och killen hade tänt och åka till himlabadet någon dag denna vecka så hoppas jag hinner få hem den tills dess.
 
 
 

❤ Hembakta semlor

Resultatet av mina hembakta semlor. Skönheten på de andra bröden blev lite misslyckat, dom sprack en heldel och förstår inte riktigt vad som blev felet med dom, hehe. Se om det smakar lika gott som det ser ut sen ikväll!



❤ Semlabak

Håller på att baka mumsiga semlor! Blir att premiär äta dom till Hasselhoff en svensk talkshow ikväll när barnen somnat!



♥ Träningsvärk

Sitter här och kollar igenom lite bloggar och har precis ätit lite yoghurt sommarbär. Idag så kom min träningsvärk i benen efter gårdagens träningspass, ajj ajj :P det känns att armarna varit igång en hel del under träningen med.
 
Nej nu ska jag ta och hoppa i duschen.
 
 
 

❤ Charmtrollet Max

Kärlek på hög nivå! Min fina lilla prins. Han har en charm som jag vet inte vad, han charmar varenda kotte! 

En dag i förra veckan när vi skulle hämta syrran på dagis så gick vi ut på grusgången mot bilen så kom det 3 yngre pojkar så sa Max glatt rätt högt -hej hej till dom. Ja där charmade han dom också då jag hörde dom säga - gu så söt. Det är min pojke det! 



❤ Vilket pass

Shisses vilket tufft pass det var! Aldrig varit på något tuffare pass, det brände i lår och rumpa som jag vet inte vad. Återstå att se om jag kan gå imorn!

Nu har jag dött i soffan!



❤Kettlebells

Snart är det dags att dra iväg för ett tufft pass kettlebells! Sjukt laddad!



❤ Hair

Syrran älskar att pyssla med hår så hon testade att göra två frisyrer på mig som blev jätte bra! Sen älskar jag när någon pysslar om mitt hår, så skönt.




♥ Syster tid

Snart så kommer syrran hit så det blir mysigt, lite syster tid. Fanny har somnat i soffan så blir att vänta en liten stund innan jag bär upp henne. Så snart blir det att tända upp lite ljus och fram med chips och dipp, mums.
 
Hur mycket börjar man inte längta efter sommaren när man ser denna bild? Åh ser så härligt ut!!
 
 

♥ Chai Latte

Idag så kommer syrran och hälsar på ett par dagar. Hon bor i Skövde med sin kille så det ska bli kul! Hon kommer hem till mig ikväll så ska vi sitta och titta på melodifestivalen och bara mysa. Det ska bli riktigt trevligt då vi inte träffa så mycket. Idag har varit/är en sån här dag då man känner att man inte har sån stor ork till att göra något. Så det har blivit mest slappdag. Skönt det med dock!
 
Jag blev så sjukt sugen på chai latte då jag drack det en gång på ett fick och tyckte det var såå sjukt gott! Måste ta och testa att göra det hemma nån dag! Har sett på google att det ska finnas färdiga påsar som bara är att blanda ut men har dock inte sett några.
 
 

❤ Kan inte bestämma sig

En Fanny som är glad över sina nya kläder, då hon inte kan bestämma sig vilken hon vill ha så tycker hon att hon är smart att ta med flera på en gång!
 


♥ Frukost

Go´morron! Nu är man uppe med kidzen men skulle så gärna velat ligga kvar i sängen. så trött. Vi fick ju besök igår och det var trevligt. Vi följde vårat schemat som planerat och fick barnen att somna innan Lets dance så det var härligt! Jag tror att Benjamin Wahlgren kommer att bli riktigt farlig i tävlingen. Han var verkligen grymt bra!
 
Nej om man ska ta och masa sig in till köket och ge sig själv lite föda!
 
 
 
RSS 2.0