♥ Daim pannacotta kaka

 

 

 

150 g smör

2 dl socker

1 dl kakao

2 tsk vaniljsocker

2 ägg

2 dl mjöl

 

Smält smöret och tag av kastrullen ifrån plattan. Rör ner sockret i smöret. Rör ner kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Smöra en form på ca 24 cm och häll i smeten. Grädda i mitten av ugnen i 175 gr i 15 minuter. Kakan blir lite lös. Låt den svalna.

 

3 dl grädde

2 st dubbeldaim

1,5 st gelatinblad

 

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 min. Hacka daimen i små bitar. Koka upp grädden, tag av ifrån plattan och smält ner daimen. Rör även ner gelatinbladen. Häll över kakan. Låt stelna i kyl i minst 4 h. Servera kylskåpskall.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0